دکتر« علی منصوری» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بهداشت باروری، روانشناختی، تشخیص بیماری ها، آشنایی با بیماری های آمیزشی، سنجش ایدز، توانمندسازی، متادون درمانی، مددکاری، اردوهای آموزش و تفریحی از جمله خدماتی است که به صورت رایگان در سال جاری به زنان آسیب پذیر ارایه شده است.
وی اظهار داشت: تشکیل پرونده برای یکهزار و 47 مراجعه کننده، توزیع 45 هزار وسایل جلوگیری از بارداری، 452 مورد درمان بیماری های آمیزشی، 890 مورد معاینه مامایی، 868 مورد سنجش ایدز، 2 هزار و 100 مورد آموزش فردی و یکهزار و 390 مورد مشاوره امسال در مرکز بهبود سلامت اجتماعی زنان اراک انجام شده است.
مدیر گروه بیماری های واگیر مرکزبهداشت استان مرکزی گفت: زنان مراجعه کننده به مرکز با تشکیل پرونده هر سه ماه یک بار سنجش ایدز می شوند زیرا در زمره گروه‌هایی پرخطر هستند و شناسایی زودهنگام موارد آلوده کمک موثری به سلامت جامعه است.
منصوری افزود: کاهش و پیشگیری آمار مبتلایان به ایدز از اهداف راه اندازی مرکز بهبود سلامت زنان است و با توجه به گسترش این بیماری از راه تماس جنسی این مهم در دستور کار مرکز قرار دارد.
وی اظهار داشت: یک مرکز در اراک به زنان آسیب پذیر خدمات بهداشتی و درمانی ارایه می کند و مرکز دیگری نیز در حال بازسازی است.
مدیر گروه بیماری های واگیر مرکزبهداشت استان مرکزی گفت:سالانه 2 میلیارد و 500 ریال صرف ارایه خدمات به زنان مراجعه کننده به مراکز بهبود سلامت استان می شود.
وی اظهار داشت: خدمات پیشگیرانه سلامت در مراکز و تیم‌های سیار ارایه می‌شود و تیم سیار با شناسایی مکان های احتمالی به افراد آموزش های مهارتی و پیشگیری از بیمارها را آموزش می دهد.
ارایه خدمات بهداشتی، درمانی و آموزشی به زنان آسیب پذیر درمراکزی تحت عنوان«مراکز بهبود سلامت زنان آسیب پذیر» از سال 1388 در استان مرکزی آغاز شده است.
استان مرکزی با 12 شهرستان دارای بیش از یک میلیون و 400 هزار نفر جمعیت است.
6991/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.