«حسینعلی فرامرزی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: طرح ملی فهام برای مشترکان دیماندی (انشعابات با قدرت 30 کیلو وات به بالا) اجرا می شود و در این راستا مجهز کردن چاه های کشاورزی به این سیستم در دستور کار قرار گرفت.
وی اظهار داشت: کنتورهای قدیمی یکهزار و350 حلقه چاه کشاورزی مجاز به طور رایگان تعویض شده و این تجهیزات به سیستم هوشمند فهام مجهز شده است.
مدیر شرکت توزیع برق خمین بیان کرد: تمام چاه های آب آشامیدنی شهری مجهز به کنتور فهام شده و تجهیز چاه های آب آشامیدنی روستایی نیز در دستور کارقرار دارد.
فرامرزی تصریح کرد: اجرای طرح فهام از سال 95 در خمین کلید خورد که برای انشعاب جدید و خرید کنتور مالکان باید 15 میلیون ریال هزینه پرداخت کنند.
مدیر شرکت توزیع برق خمین گفت: کنتورهای هوشمند طرح فهام (فرا سامانه هوشمند اندازه گیری و مدیریت انرژی) قابلیت کنترل از راه دور را دارد و براساس این طرح با ایجاد سیستم یکپارچه شامل سخت افزار، نرم افزار شبکه و بستر مخابراتی، اطلاعاتی نظیر مصرف، دیماند، ولتاژ، جریان و اطلاعات مشترکان به لحظه دریافت می‌شود.
وی تصریح کرد: کنتورهای هوشمند جدید علاوه بر سنجش میزان انرژی اکتیو و رآکتیو مصرفی سایر متغیرهای الکتریکی از قبیل ولتاژ، جریان، توان، هارمونیک و ضریب قدرت را نیز اندازه گیری می کند.
مدیر شرکت توزیع برق خمین یادآور شد: مزایای لوازم اندازه گیری طرح فهام در کاهش تلفات غیرفنی، پایش تلفات فنی، حذف خطای انسانی ناشی از قرائت، پایش رخدادها و اتفاقات بستر کنتور، تنظیم و رفع مشکل کنتور از راه دور و امکان قرائت در زمان دلخواه است.
فرامرزی گفت: با توجه به مصوبه سال 88 دولت، قانون برنامه پنجم توسعه کشور و قانون اصلاح الگوی مصرف پیاده‌سازی سیستم قرائت و کنترل هوشمند بار و مدیریت انرژی با استفاده از فناوری‌های جدید به وزارت خانه‌های نفت و نیرو تکلیف شد.
وی افزود: به منظور اجرای این مصوبات طرح ملی فراسامانه هوشمند اندازه‌گیری و مدیریت انرژی (فهام) تعریف شد.
شهرستان 105 هزار نفری خمین دارای 53 هزار مشترک برق است.
7277/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.