«رقیه یادگاری» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: درآمد مصوب این استان تا پایان سال 18 هزار و 900 میلیارد ریال هدفگذاری شده که درآمد کسب شده تاکنون 12 درصد از برنامه عقب تر است اما، با توجه به شرایط نوسانات نرخ ارز و واردات مواداولیه این میزان کسب درآمد مطلوب است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی با بیان اینکه تحقق درآمد در نیمه دوم سال بیشتر است، ادامه داد: پیش بینی می شود با این روند فعلی حداقل 94 درصد بودجه استان مرکزی تا پایان سال محقق شود.
یادگاری گفت: آخرین اطلاعات درآمد خانوارهای کشور مربوط به پایان سال 96 استکه بر اساس آن میانگین درآمد خانوارهای کشور در این سال 330 میلیون ریال اعلام شده و این شاخص برای خانوارهای استان مرکزی 240 میلیون ریال در سال است.
وی توضیح داد: سهم درآمدی خانوارهای این استان از میانگین کشور 90 میلیون ریال کمتر بوده و این درحالی است که این خطه از نظر درآمد وصولی در زمره استان های ثروتمند طبقه بندی شده و بخش زیادی از درآمدها از استان مرکزی خارج می شود.
یادگاری بیان کرد: گردش مالی بیشتر بنگاه های اقتصادی بزرگ استان مرکزی در تهران انجام می شود زیرا در این استان بانک های قدر برای گشایش های ارزی و تسهیلات زیاد وجود ندارد.
وی گفت: ماندگاری پایین صاحبان سرمایه در این استان آسیبی است که نیازمند واکاوری و درمان جدی می باشد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی افزود: این استان در زمینه درآمد هزینه رتبه 23 و ارزش افزوده و درآمدها رتبه 9 کشور را داراست.
استان مرکزی با 12 شهرستان دارای بیش از یک میلیون و 400 هزار نفر جمعیت است.
3005/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.