پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (Islamic World Science Citation Center) یک سامانه اطلاع‌رسانی علمی است که درصدد نمایه‌ سازی و تجزیه و تحلیل نشریات علمی کشورهای اسلامی بر اساس معیارهای علم ‌سنجی معتبر است .
رتبه‌بندی دانشگاهها و مراکز پژوهشی توسط وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری ایران و اجرای رتبه ‌بندی برای نخستین بار در تاریخ آموزش عالی ایران در سال 1389 به این پایگاه سپرده شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، دکتر عباس موسوی عصر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود : در ارزیابی این پایگاه 42 دانشگاه علوم پزشکی از ایران شرکت کردند که دانشگاه علوم پزشکی مازندران در این ارزیابی نهم شد.
وی این ارزیابی را مربوط به 26 شاخص کمی و کیفی در حوزه علمی دانست که پس از بررسی از سوی پایگاه استنادی جهان اسلام به این دانشگاه تعلق گرفت.
موسوی گفت : دانشگاه علوم پزشکی مازندران در حالی توانست رتبه نهم را در این ارزیابی کسب کند که از لحاظ تجهیزات و زیرساخت های علمی و پژوهشی از استان های همطراز در رده پایین تری قرار دارد.
وی مزیت این ارزیابی برای دانشگاه علوم پزشکی مازندران را ارتقاء جایگاه علمی ، تایید مدارک تحصیلی این دانشگاه در جهان ، ایجاد بستر برای افزایش مراودات بین المللی و شانس واگذاری پژوهش به این دانشگاه دانست.
موسوی گفت که پیش از این دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ارزیابی ملی در رتبه برتر دانشگاههای ایران قرار داشت و برتر شدن در ارزیابی از سوی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام به معنای تایید عملکرد رو به رشد دانشگاه علوم پزشکی مازندران است.
وی اضافه کرد : هم اکنون دانشگاه علوم پزشکی مازندران ارتباطات بین المللی و مراوداتی را با دانشگاههای روسیه و فرانسه دارد و پیش بینی می شود با این ارزیابی قدرت چانه زنی برای افزایش این رویکرد در داخل و خارج کشور بیشتر شود.
در ارزیابی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام دانشگاههای علوم پزشکی تهران ، شهید بهشتی ، مشهد ، شیراز ، تبریز ، اصفهان ، توانبخشی بهزیستی ، علوم پزشکی ایران در رتبه اول تا هشتم و کرمان هم در رتبه دهم قرار دارد.
** تاریخچه دانشگاه علوم پزشکی مازندران
دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سال ۶۵ با توسعه آموزشگاه عالی مامایی ساری که در سال ۱۳۵۴ به عنوان اولین مرکز آموزشی شروع به کار نموده بود بنیان نهاده شد .این آموزشگاه درسال ۱۳۶۷ به دانشکده پرستاری و مامایی نسیبه ساری ارتقاء یافت.
در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی مازندران با پذیرش بیش از ۸۱۵۳ نفر دانشجو در ۱۰۴ رشته تحصیلی ، دارای ۱۰ دانشکده پزشکی ، داروسازی ، دندانپزشکی ، بهداشت ، پیراپزشکی و پرستاری مامایی ، واحد بین الملل رامسر است و ۴۳۲ عضو هیأت علمی در این دانشگاه فعالیت دارند.
این دانشگاه دارای هشت معاونت شامل معاونتهای تحقیقات و فناوری ، درمان ، آموزشی ، امور اجتماعی ، توسعه مدیریت و منابع ، دانشجویی و فرهنگی ، غذا و دارو و بهداشتی بوده و در قالب ۲۴ بیمارستان ، ۱۹ شبکه بهداشت و درمان شهرستان ، ۲۷۹ مرکز بهداشتی درمانی روستایی و شهری ، ۴۵ پایگاه بهداشتی و ۱۱۱۰ خانه بهداشت روستایی ، خدمات لازم را به مردم ارائه می دهد .
شبکه سلامت زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیش از ۱۷ هزار نیروی انسانی شاغل به جمعیتی قریب سه میلیون نفر و بخش اعظمی از مسافران در ایام تعطیل ، خدمات بهداشتی درمانی ارائه می دهد .
6982/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.