به گزارش خبرنگار ایرنا ، قاسم شهابی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران ، مهاجرت سالانه از نقاط مختلف کشور برای سکونت در مازندران ، افزایش ساخت و سازها و همچنین فقدان مدیریت در مصرف خانگی را از عوامل اصلی این میزان افزایش برشمرد.
وی رشد سالانه مصرف برق در مازندران را هم 10 درصد اعلام کرد و گفت که بیشترین میزان مصرف در این استان مربوط به فصل تابستان است که گاهی تا 2 و نیم برابر دیگر فصول می رسد.
شهابی توضیح داد : با این که میزان مصرف ماهانه برق در دیگر فصول سال 800 مگاوات است ، در تابستان به حدود 2 هزار مگاوات می‌رسد .
وی گفت : برای نخستین بار در طول تاریخ برق در مازندران ، میزان مصرف در این استان شهریور ماه سال گذشته به یکهزار و 900 مگاوات رسیده بود .
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران راه جبرانی برای پاسخگویی به افزایش شتابان مصرف برق در استان را همزمان با سرمایه گذاری های مناسب ، مدیریت مصرف و کاهش هدررفت از طریق بهینه سازی شبکه توزیع اعلام کرد.
** فرسودگی 25 درصدی شبکه توزیع
شهابی گفت که هم اکنون 25 درصد شبکه های برق استان از جمله تیرهای برق فرسوده است که برای جلوگیری از قطعی در فصول حادثه خیز باید اعتبارات کافی به آن تعلق بگیرد .
وی مهم ترین مشکل در رفع این فرسودگی را محدودیت های مالی دانست ولی افزود : سال گذشته سه هزار و 350 اصله تیرچراغ برق جدید نصب شد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران شمار مشترکان برق استان را بیش از یک ‌میلیون و 300 هزار واحد اعلام کرد و گفت : مازندران به دلیل گردشگرپذیری ، نباید به مانند دیگر استان ها از سر جمع اعتبارات بهره ببرد ، بلکه باید اعتباری ملی داشته باشد .
وی میزان تلفات برق استان را در سال 96 حدود 13 و نیم درصد اعلام کرد و گفت که حدود هشت درصد تلفات ناشی از مسائل فنی و بقیه ناشی از انشعاب های و مصرف غیرمجاز بود که نیازمند کنترل و ساماندهی است.
شهابی از افزایش 29 درصدی بدهی مشترکان به شرکت برق استان خبر داد و افزود : در ابتدای سال 96 حدود 68 میلیارد تومان از مردم طلبکار بودیم و این میزان در پایان سال گذشته به 87 میلیارد تومان رسید.
7335/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.