دبیر علمی این کنگره روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، فراهم سازی بستر مناسب برای انتقال دانش و تجربیات صنایع کشور به یکدیگر، ارتباط دانشجویان با افراد صنعتی کشور،آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی، صنعتی و جدیدترین متدهای پژوهشی انجام یافته، همفکری و کوشش برای ارتقا سطح آموزش و نیزحصول اطمینان بیشتر نسبت به توانمندیهای دانشگاهیان، پژوهشگران و صنعتگران داخلی را از اهداف مهم این کنگره برشمرد.
پروفسور قاسم نجف پور همچنین فراهم کردن زمینه‎ی جذب طرح‎های پژوهشی و عملیاتی مورد نیاز شرکت های صنعتی توسط دانشگاهیان و صنعتگران ، بررسی یافته ها و ایده های صنعتی جدید، تبدیل ایده به طرح و طرح به پدیده، تبدیل ایده به محصول دانش بنیان و رسیدن به استانداردهای جهانی و فناوری های روز دنیا را از دیگر اهداف اولین کنگره و نمایشگاه بین المللی علوم و تکنولوژی های نوین در دانشگاه صنعتی بابل خواند.
وی محورهای این کنگره در بخش علوم مهندسی را اعم از مهندسی کامپیوتر، بـرق ، مکانیک ، عمـران ، کشاورزی ، معمـاری، هوافضـا، متالـوژی ، شیمی، نانوتکنولوژی و مهندسی معــدن و در بخش علوم کاربردی اعم از جغرافیا و برنامه ریزی ، علوم زیسـتی ، زمین شنـاسی، علوم کشاورزی، آمار و ریاضی، فیزیک کاربردی، شیمی کاربردی، بیوتکنولوژی ، علوم بهداشتی، محیط زیست و علوم انسانی بیان کرد.
وی اظهارداشت: در حال حاضر بیش از 150 داوطلب از داخل و خارج کشور آمادگی خود را برای شرکت در این کنگره بین المللی اعلام کردند و انتظار می رود بیش از 250 مقاله دریافت کنیم.
نجف پور اضافه کرد: با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می شود، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و علاقمندان تا ششم اردیبهشت می توانند با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی بهره برند.
دانشگاه صنعتی بابل دارای 6هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در 6 دانشکده برق و کامپیوتر، مکانیک، صنایع و مواد، عمران، شیمی و دانشکده علوم پایه و نیز دارای حدود 400 عضو هیات علمی و کارمند است.
7343/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.