عسگری نیکزاد روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: همچنین 17 درصد از کلاس های درس مدارس مازندران نیز نیازمند مقاوم سازی هستند.
سه هزار و 927 مدرسه شامل 21 هزار و 440 کلاس در مازندران فعال است که بیش از 500 هزار دانش آموز به تحصیل در آنها مشغولند.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: از مجموع 6 هزار و 826 کلاس درس تخریبی مدارس استان 2هزار و 800 کلاس مقاوم سازی شده و حدود چهار هزار کلاس همچنان تخریبی است.
نیکزاد با اشاره به نیازهای مدارس از نظر سیستم گرمایشی نیز افزود: 11 هزار کلاس غیر استاندارد در جهت سیستم گرمایشی داشتیم که 9 هزار کلاس استاندارد شد و هم اکنون نیز یکهزار و 900 کلاس از استانداردهای لازم در این زمینه برخوردار نیست.
وی کمبود فضای آموزشی را نیز از دیگر مشکلات آموزش و پرورش در این استان برشمرد واظهار کرد: این نهاد با 147 پروژه نیمه تمام آموزشی در قالب 674 کلاس مواجه است که برای اتمام نیاز به اعتبار است.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران افزود: توجه جدی به سند تحول ، توجه به غنی سازی و کیفیت بخشی برنامه های آموزشی، انجام کار کارشناسی در زمینه تربیت دینی و پرورشی دانش آموزان از برنامه آموزش و پرورش در سال جاری است.
نیکزاد اهتمام علمی و عملی به مدیریت مدارس را نیز مهم برشمرد و گفت: نیازمندی به نیروی انسانی بیشتر از جذب نیروهاست و در حال حاضر 38 هزار و 856 نفر در حال انجام فعالیت در آموزش و پرورش هستند.
وی مهیا نبودن شرایط لازم در جذب نیروهای کیفی، انتقال نیروها به سازمان های دیگر و نابرابری حقوق و مزایا با سایر دستگاه ها را از مشکلات این نهاد برشمرد و افزود: عدم توزیع جنسیتی معلمان و دانش آموزان و عدم توازن در توزیع معلمان در برخی دروس نیز مشکل آموزش و پرورش مازندران است.
به گفته وی بیشترین کمبود معلمان را در درس دین و زندگی ، جغرافیا و علوم اجتماعی و مازاد نیرو در درس های ادبیات فارسی، زبان خارجی و ریاضی وجود دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به آسیب های اجتماعی بر لزوم ورود این نهاد به مقابله با این آسیب ها و همکاری با تمام دستگاه ها تاکیدکرد.
7335/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.