به گزارش خبرنگارایرنا،حسینعلی ابراهیمی کارنامی روز سه شنبه درگفت وگو با خبرنگاران بخش زیادی ازاین آسیب ها را ناشی ازتردد بی برنامه کوهنوردی حرفه ای و غیر حرفه ای به این قله دانست.
به گفته وی برای کوهپیمایی در دماوند بیش از یک هزار پاکوب ایجاد شده است.
** تشکیل کارگروه حفاظت از دماوند
مدیرکل محیط زیست مازندران اظهارداشت : برای جلوگیری از آسیب جدی به قله دماوند ، در این خطه شمال کشور کارگروه حفاظت از دماوند تشکیل شد.
ابراهیمی کارنامی هدف از تشکیل این کارگروه را ساماندهی کوهنوردی غیر حرفه ای و پاکوب اعلام کرد.
وی خاطرنشان کرد : گردشگری بی برنامه وهرج و مرج در مازندران به گونه ای پیش رفته که آسیب جدی را به محیط زیست و منابع طبیعی وارد کرده است.
وی تغییر کاربری غیر اصولی را ضربه دیگری ناشی از گردشگری بی برنامه دانست و گفت که باید با ساماندهی گردشگری جلوی تغییر کاربری غیراصولی گرفته شود.
** حرکت خاموش مازندران به سمت هوای آلوده
مدیرکل محیط زیست مازندران گفت که با روند استفاده بی رویه از محیط زیست و منابع طبیعی و حضور برخی واحدهای صنعتی آلاینده و افزایش تردد خودرویی این استان نیز به سمت هوای آلاینده می رود.
حسینعلی ابراهیمی کارنامی اظهارداشت : در صورتی که این روند ادامه داشته باشد، این استان شمالی کشور نیز در زمره استان های آلاینده قرار می گیرد.
وی اضافه کرد : براساس بررسی در برخی ساعات روز میزان آلایندگی هوا گاهی 3 برابر حد مجاز نیز پیش رفته است.
به گفته وی با به صدا درآمدن زنگ آلایندگی هوا در این استان کارگروه آلودگی برای نخستین بار تشکیل شده است.
** توزیع بنزین یورو4 و گازسوز شدن نیروگاه در سال 97
مدیرکل محیط زیست مازندران گفت که برای کاهش آلایندگی هوا در کوتاه مدت طرح توزیع بنزین یورو 4 در استان اجرایی شد و برای نخستین بار از اواسط اسفندماه این توزیع در شهر ساری شروع شد.
ابراهیمی کارنامی اظهارداشت : این طرح تا پایان سال 97 در تمام شهرهای مازندران اجرایی می شود.
وی اضافه کرد : همچنین برای گازسوز کردن نیروگاه شهید سلیمی نکاء که با سوخت مازوتی بخشی از آلایندگی هوا را شامل شده است نیز در سال آینده گام اساسی برداشته شد.
به گفته وی این نیروگاه در سال 97 باید گازسوز شود و درصورت عملیاتی نشدن این برنامه مطابق با قانون با آنها برخورد می شود.
وی مشکل گازی نشدن نیروگاه شهید سلیمی نکاء با وجود بهره برداری از طرح تقویت گاز 40 اینچی در سال جاری را ناشی از تقویت فشار گاز دانست که در خارج از مازندران پیگیری خواهد شد.
** شهرداری ها متهم اول پسماند( زباله)
مدیرکل محیط زیست مازندران گفت که براساس بررسی انجام شده اراده ای در شهرداری های این خطه شمال برای ساماندهی پسماند وجود ندارد.
حسینعلی ابراهیمی کارنامی اظهارداشت : سهل انگاری برخی شهرداری ها در ساماندهی زباله باعث شکایت از این نهاد ها به دستگاه قضایی شده است.
وی از شهرداری ها خواست حداقل برای کاهش دغدغه محیط زیست در ساماندهی زباله حواشی محل دفن را ایزوله و نسبت به جمع کردن شیرآبه اقدام کنند تا آسیب کمتری به محیط زیست وارد شود.
** احیاء تالاب میانکاله با سرعت
مدیرکل محیط زیست مازندران گفت که طرح احیاء تالاب میانکاله با لایروبی رودخانه های مرتبط ، حفرکانال های آب ، اخذ حق آبه وپلمپ چاههای غیر مجاز در دست انجام است.
ابراهیمی کارنامی نصب کنتوربرداشت اب از چاههای اطراف میانکاله را از دیگر کارکردها برای احیاء اعلام کرد و افزود:در سال جاری برای اجرای طرح احیاء فاز اول حدود 20 میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده شد.
** تنش آبی درمازندران
این مسوول کاهش میزان بارندگی و برداشت غیر مجاز آب را مشکل جدی برای مازندران اعلام کرد و گفت که بحران آب در این استان در حال رفتن به سمت تنش آبی است که می تواند مشکلات اجتماعی ایجاد کند.
ابراهیمی کارنامی افزود : اگر مصرف آب در این استان مدیریت نشود در آینده نه چندان دور بحران آب این خطه شمال کشور را فرا می گیرد.
6982/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.