موسی اسلامیان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در آمل گفت : اگر چه این میزان بدهی ، رقم بسیار سنگینی است ، ولی
وصول آن هم برابر برنامه انجام می شود.
وی سیاست بانکی دولت را حمایت از فعالان اقتصادی و رونق تولید برشمرد و افزود : برای بازپرداخت بدهی واحدهای تولیدی به بانک ها سعی می کنیم که با استفاده از ظرفیت های قانونی ازجمله تمدید ، تجدید ، تقسیط و استمهال ، با آنان همکاری کنیم .
دبیرکمیسیون هماهنگی بانک های دولتی مازندران با تاکید بر این که بانک ها تحت هیچ شرایطی حاضر نیستند واحدتولیدی فعال در استان تعطیل یا تملیک کنند ، گفت : در 2 سال گذشته بر اساس سیاست اعتباری بانک ، حتی یک درصد هم در مازندران تملک واحدهای تولیدی بدهکار توسط بانک ها را نداشتیم و این روند رو به کاهش است.
** پرداخت سه هزار میلیارد ریال برای رونق تولید در مازندران
دبیر کمیسیون هماهنگی بانک های دولتی مازندران همچنین گفت که امسال 466 واحد صنعتی و کشاورزی که از سوی کارگروه اشتغال استان به بانک ها معرفی شده بودند ، حدود سه هزار میلیارد ریال تسهیلات بسته رونق تولید دریافت کرده اند.
وی افزود : سال 95 هم حدود پنج هزار میلیاد ریال تسهیلات به یکهزار و 500 واحد تولیدی کوچک و متوسط استان پرداخت شده بود.
اسلامیان در خصوص کاهش تعداد و میزان پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی استان ، گفت : به دنبال آمار و کمیت نبودیم و تسهیلات پرداختی در سال جاری بر اساس معیارهایی که در قالب دستورالعمل تامین مالی بنگاههای کوچک و متوسطی که زیر ظرفیت اسمی فعالیت داشتند ، پرداخت شد.
7327/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.