حبیب اله رازی چهارشنبه شب در نشست دوره ای آتش نشان مازندران در آمل افزود: این تجهیزات از 10 سال پیش تاکنون فقط دربرخی سازمان های آتش نشانی های کشور به صورت محدود وجود دارد که واقعا قابل استفاده در عملیات های واقعی نیستند و فقط بدرد مانور می خورد.
وی، بر بروز شدن تجهیزات آتش نشانی ها در همه بخش ها برای خدمت رسانی به ساختمانهای بلندمرتبه درکشور تاکید کرد و ادامه داد: ضرورت استفاده از نردبان هیدرولیک خوب است، اما در زمان حاضر در الویت نیست.
معاون مدیرکل خدمات شهری سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور همچنین از توزیع چندین دستگاه خودروی آتش نشانی و3 هزار دست لباس و ست حفاظت فردی به آتش نشانی های با جمعیت کمتر از 100 هزار نفر خبر داد.
رازی افزود : همچنین برای آتش نشانی های با جمعیت بالای 100هزار نفر تجهیزات بتن بر در نظر گرفته شد .
رازی ادامه داد: روزی دغدغه ما متحدالشکل شدن لباس و درجه آتش نشانان در کشور بود و الحمدالله این هدف محقق شد و ما بدنبال دغدغه های جدید هستیم.
راه اندازی 500 ایستگاه جدید آتش نشانی
رازی با بیان اینکه سال گذشته 500 ایستگاه آتش نشانی در کشور راه اندازی شده است، گفت: ایستگاه های آتش نشانی بایستی قابلیت استقرار خودرو ، استقرار نفر و واحد اداری را داشته باشد ، متاسفانه برخی از ایستگاه های آتش نشانی در کشور، استاندارد نیستند .
وی همچنین، نصب و استفاده از شیرهای هیدرانت را در مواقع بروز آتش سوزی ها بسیار موثر دانست و گفت: در شهر کوبه ژاپن 28 هزار شیر هیدرانت نصب است. یعنی هر 150 متر یک شیر هیدرانت ،زمانی که شیر هیدرانت بیشتری نصب می کنیم به ماشین آلات کمتری نیاز داریم .
معاون مدیرکل خدمات شهری سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور با بیان اینکه متاسفانه نصب شیرهای هیدرانت در شهرهای ما فانتزی و شوخی شده است، گفت که آمار 283 شیر هیدرانت در یک استان واقعا قابل قبول نیست.
** تناسب نداشتن تجهیزات آتش نشانی های مازندران با افزایش ساختمانهای بلندمرتبه
به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مازندران هم در این نشست گفت: مازندران به لحاظ پذیرش جمعیت گردشگر در تمام ایام سال با دیگر استانهای کشور متفاوت است و به همین منظور آتش نشانی های استان باید از امکانات و تجهیزات لازم برای مقابله با بحرانها و حوادث نظیر تصادف جاده ای ، غریق دریا ، حریق جنگل ، امداد کوهستان و حریق در روستاهای برخوردار باشند.
'سیدمحمد محمدی تاکامی' افزود: متاسفانه آتش نشانی های مازندران بدون امکانات لازم و تجهیزات روز دنیا در حال خدمت رسانی می باشند .
وی با اشاره به اینکه بلند مرتبه سازی در مازندران به خاطر با ارزش بودن زمین به امری متداول تبدیل شده است، گفت: آتش نشانی های استان متناسب با افزایش ساختمانهای بلند مرتبه تجهیز نشدند و خسارت این موضوع در مواقع بروز حوادث ناگوار جبران ناپذیر خواهد بود.
در این نشست مدیران عامل و مسئولین واحد های آتش نشانی های مازندران امنیت شغلی آتش نشانان ، حقوق کم ، عدم توجه برخی شهرداران به آتش نشانی ، مجهز نبودن به امکانان اولیه و انتظارات و توقعات مسئولین از آتش نشانان فراتر از وظیفه کاری را به عنوان دغدغه ها و مشکلات شغلی بیان کردند.
تشکیل کمیته رصد و پیگیری مطالبات آتش نشانان مازندران در استانداری از دیگر تصمیات اتخاذ شده در این نشست دوره ای بود.
خبرنگار: مهدی غلامی** انتشار دهنده: محسن حسن نیا
ک/7327/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.