نورالدین کوچ پیده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود که این مشکل به علت افزایش یک ساله مدت زمان دوره تحصیل در هنرستان ها (شاخه های فنی و حرفه و کاردانش ) رخ می دهد.
پس از تدوین سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در سال 1390 نظام آموزشی کشور به 3-3-6 تغییر یافت و براساس این نظام در دوره ابتدایی یک پایه به عنوان ششم و در هنرستان های شاخه های فنی و حرفه ای و کاردانش با اضافه شدن یک پایه تحصیلی دیگر در مجموع دوره تحصیلی دانش آموزان یک سال اضافه شده است .
مدیرآموزش و پرورش نوشهر گفت : پیش از این نظام آموزشی در هنرستان ها 2 ساله بود به گونه ای که دانش آموزان در سال اول دبیرستان به عنوان متوسطه عمومی انتخاب رشته کرده و 2 سال در رشته های فنی و حرفه ای یا کاردانش تحصیل می کردند.
کوچ پیده افزود : ‌نظام آموزشی 3-3-6 از حدود چهار سال پیش بتدریج در اغلب مناطق کشور عملیاتی شد و با اینکه مزیت های فراوانی دارد ولی به تبع آن مشکلاتی هم از جمله کمبود فضا ، ‌امکانات و تجهیزات آموزشی به همراه داشته است.
وی ، تعداد هنرستان های این شهرستان را 10 باب اعلام کرد و گفت که در این هنرستان ها دست کم یکهزار و 32 هنرجو تحصیل می کنند که 374 نفر دانش آموز رشته های فنی و حرفه ای و بقیه رشته های کار و دانش هستند.
مدیرآموزش و پرورش نوشهر گفت :‌ نکته مهم تر این که در بعضی از این هنرستان ها به جز این تعداد هنرجو در شاخه های نظری نیز تحصیل می کنند و با اضافه شدن دوره 2 سال به سه سال ، سال آینده نیز با مشکل جدی فضا در این هنرستان ها مواجه خواهیم بود.
کوچ پیده افزود :‌ به عنوان نمونه در هنرستان امام رضا (ع ) روستای صلاح الدین کلا بخش مرکزی این شهرستان دست کم 67 دانش اموز در شاخه کار ودانش و 30 دانش اموز هم در شاخه نظری تحصیل می کنند.
وی ابرازامیدواری کرد که با رایزنی های به عمل آمده با خیری برای ساخت یک هنرستان جدید در این شهرستان بتوان این مشکل کمبود را در سال آینده برطرف کرد.
**آموزش بیش از 20 رشته در هنرستان های نوشهر
مدیرآموزش و پرورش نوشهر همچنین گفت که در هنرستان های این شهرستان بیش از 20 رشته از جمله تراشکاری ، ، مکانیک ، صنایع غذایی ، حسابداری ، تاسیسیات حرارتی ، کامپیوتر ، تعمیر موتور خودرو های سبک و برق به هنرجویان آموزش داده می شود.
کوچ پیده افزود :‌ علاوه برآن سعی شده از ظرفیت های شهرستانی درقالب تفاهم نامه ای که با ارگان های نظامی از جمله دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره ) و نیز مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید دستغیب این شهرستان امضاء شده هنرجویان آموزش های لازم در رشته های مانند رشته های گازرسانی ، خدمات فنی خودرو ، کابینت سازی و مهم تر موتورهای کشتی فرا گیرند.
وی گفت: برای به روز شدن امکانات و تجهیزات منطبق با استانداردهای نوین در کارگاه های آموزشی این هنرستان ها نیازمند حمایت بیشتر مسئولان ذیربط شد.
براساس آمارهای رسمی ، یکهزار و 536 معلم ،‌ ماموریت تدریس 19 هزار و 800 دانش آموز در 135 واحد آموزشی شهرستان نوشهر را برعهده دارند .
نوشهر با جمعیتی دست کم 134 هزار نفر و 122 روستا در غرب استان مازندران قرار دارد.
خبرنگار : مهراب زکی پور کینجی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
7078 /1602/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.