به گزارش خبرنگار ایرنا ، هر روز صبح تعداد زیادی از کارگران با اجتماع در میدان امام خمینی (ره) واقع در مرکز شهر تنکابن به امید رفتن به سرکار به صورت گروه گروه جمع می شوند تا شاید کارفرمایی با خودرویی توقف ‌و یکی، دو نفر از آنها را برای کار با خودش ببرد.
این کارگران زحمتکش در تمام فصول سال در اطراف این میدان جمع می شوند تا شاید روزی حلالی که انتظارشان را می کشند ، نصیبشان گردد و با دست پر به کانون گرم خانواده باز گردند.
البته تجمع بیش از حد آنها در اطراف این میدان در برخی مواقع با مشکلاتی نیز همراه است و نارضایتی برخی مغازه داران و عابران پیاده را به همراه دارد.
جمعی از شهروندان تنکابنی نسبت به حضور کارگران در این میدان ابراز گله کردند و از مسئولان شهری خواستند تا هر چه زودتر نسبت به ساماندهی و جابه جایی این افراد اقدام کنند.
یک شهروند تنکابنی با ابراز نارضایتی از حضور کارگران در اطراف میدان امام (ره) گفت : هر بار که به میدان امام (ره) می رسم مجبورم به جای پیاده رو از خیابان عبور کنم چرا که حضور کارگران در پیاده رو به حدی است که عبور عابران تقریبا غیر ممکن است.
پروانه همرنگ در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : به نظر بنده این کارگران هم بی تقصیر هستند چراکه نبود مکانی مناسب برای استقرار این افراد در بیرون از مرکز شهر سبب شده تا آنها به میدان اصلی شهر پناه ببرند.
وی اظهار داشت : انتقال این افراد بسیار سخت است چون هم کارگران و هم کارفرمایان عادت کرده اند که همدیگر را در اطراف این میدان پیدا کنند و تغییر رویه آنها کمی سخت به نظر می رسد.
به گفته این شهروند ، اگر قرار باشد طرحی در این زمینه پیاده شود باید حداقل چند ماهی نظارت صورت گیرد و از ورود کارگران به میدان جلوگیری شود تا به مکان جدید عادت کنند.
وی یادآور شد : در انتقال این افراد زحمتکش حتما باید حق و حقوق آنها لحاظ شود تا کارگران با آغوشی باز آن را بپذیرند.
گوشه مید‌ان امام (ره) با پیرمردی با لب های خشکیده ، پیراهن و شلواری خاکی ، زانوهایش را بغل گرفته و از سوز سرمای صبح خود‌ش را د‌ر کاپشنی ایزوله کرد‌ه به طوری که فقط چشمانش پیدا بود به گفت و گو نشستم.
رحمان اشکوری به خبرنگار ایرنا گفت : سر این مید‌ان‌ها چیزی جز «رنج» نصیب کارگران نمی شود و آنها در گرمای تابستان و سرمای زمستان بدون سرپناه در انتظار کارفرمایی هستند که آنها را به سر کار ببرد.
وی که بی قرار ، سرش را این طرف و آن طرف مید‌ان می‌چرخاند‌ ، افزود : ما سالهاست که در اطراف این میدان جمع می شویم تا شکم زن و بچه هایمان را سیر کنیم و قصد مزاحمت برای کسی را نداریم.
این کارگر ساختمانی در حالی که تراز بنایی، ملاقه و شمشه کارش را جابه جا می کرد ، اظهار داشت : اگر شهرداری قرار است کارگران را به مکان دیگری انتقال دهد باید حداقل امکانات رفاهی از قبیل سرپناه و سرویس بهداشتی را فراهم نماید تا همکارانم حاضر شوند به آنجا بروند.
وی یادآور شد : بهتر بود در انتخاب مکان جدید از کارگران سوال می شد اما همه از این موضوع بی خبرند و ممکن است با اعتراض آنها همراه شود.
در سال های گذشته شهرداری تلاش فراوانی کرد تا این افراد را به مکان های دیگری منتقل نماید اما تمامی این اقدامات با شکست مواجه شد و پس از چند روز از اجرای این طرح ها باز هم شاهد حضور این افراد در میدان امام (ره) بودیم.
اکنون با شروع به کار شورای پنجم و انتخاب شهردار جدید بار دیگر زمزمه های انتقال این افراد به مکانی مشخص به گوش می رسد و باید دید این بار انتقال کارگران با موفقیت همراه خواهد بود یا خیر.
شهردار تنکابن با ابراز نارضایتی نسبت به حضور پر تعداد کارگران در اطراف میدام امام (ره) این شهر گفت : یکی از برنامه های کوتاه مدت شهرداری جا به جایی کارگران ساختمانی و فصلی اطراف میدان مرکزی شهر است و تلاش داریم تا مکان مناسبی را برای این منظور آماده نماییم.
محمد زرودی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : در حاشیه رودخانه چشمه کیله واقع در ضلع شرقی دوشنبه بازار مکانی برای استقرار کارگران در نظر گرفته شده و به محض آماده شدن جایگاه ، کارگران به این مکان انتقال می یابند.
وی اظهار داشت : هم اکنون عملیات عمرانی جهت احداث سرپناه و سرویس بهداشتی در حال انجام است و امیدواریم با مساعد شدن هوا روند احداث آن تسریع یابد.
به گفته شهردار تنکابن ، برای موفقیت در این طرح باید تا پایان اسفند ماه صبر کرد تا کارگران به طور کامل در مکان جدید مستقر شوند.
شهرستان 166 هزار نفری تنکابن در غرب مازندران واقع است.
خبرنگار : علیرضا پورعلم ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
/1602/7513/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.