به گزارش خبرنگار ایرنا ، وی روز شنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی مازندران در ساری گفت : دوران حرف های بدون عمل و رویکرد توجیهی در پاسخگوئی به مشکلات به سر آمده است .
عضو شورای فرهنگ عمومی کشور با تاکید بر این که ناآرامی های اخیر در کشور واکنشی به مشکلات اقتصادی ، بیکاری جوانان ، فقر و ناهنجاری های اجتماعی بوده است ، افزود : بررسی ها نشان داده است که وجه قالب ناآرامی های اخیر کشور بیرونی و توطئه نیست ، اگر چه اختلال و دشمنی های آمریکا و عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی را قبول دارم .
مدیر سابق گروه علم و دین پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی وزارت علوم گفت : متاسفانه رابطه نظر و عمل در سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی بسیار ضعیف بوده است و راست و چپ کشیدن ها کشور را به وضعیت قفل شدگی کشانده است .
نماینده مردم تهران در مجلس هفتم توضیح داد : تحقیقات شورای فرهنگ عمومی کشور نشان می دهد که 42 درصد مردم به خاطر دغدغه بیکاری و اشتغال ، 14 درصد در ارتباط با ناهنجاری های اجتماعی ، 12درصد فقر و نداری و بقیه نیز بابت دیگر مشکلات اجتماعی ، فرهنگی و سیاسی نسبت به عملکرد مسئولان اعتراض دارند.
این استاد جامعه شناسی با تاکید بر این نکته که ' این قدر حرف تحویل مردم ندهیم و به جایش عمل کنیم ' ، اظهار داشت: امروز عملگرایی و صداقت عامل وحدت و یکپارچگی در جامعه است و باید در کنارش تریبون های پاسخگو در جامعه ایجاد و گسترش داده شود.
وی بسترهای موجود برای تحقق این پیشنهاد را در شرایط حاضر با توجه به تصویب و اجرای قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات آماده توصیف و از آنچه که ' امنیتی شدن تمام نهادها و دستگاههای اجرایی کشور ' نامید ، انتقاد کرد.
افروغ با پیشنهاد این که ایجاد تریبون های پاسخگو از راهبردهای مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی شروع شود ، گفت : باید در مورد این راهبرد که از چند سال پیش مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار داشته است ، به صورت واقعی به مردم گزارش بدهیم.
این استاد دانشگاه با اشاره به در پیش بودن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ، افزود که باید موانع پیش روی پاسخگوئی به مردم در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به درستی شناسایی و برنامه عملی برای آن اعملیاتی شود تا بتوان از این طریق مردم و نسل جوان امروز را نسبت به اهمیت انقلاب و دستاوردهای آن امیدوار کرد.
دکتر عماد افروغ متولد سال 1336 شیراز است. او سال 1365 در رشته جامعه‌شناسی از دانشگاه شیراز فارغ‌ التحصیل شد. سال 1369 در همین دانشگاه مدرک کارشناسی ارشد را گرفت و سال 1376 مدرک دکترای جامعه ‌شناسی خود را از دانشگاه تربیت مدرس دریافت کرد.
افروغ سال 1373 به عنوان دانشجوی نمونه کشور در مقطع دکترا انتخاب شد و از سال 1376 تا سال 1382 عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس بود و پس از آن به عضویت هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی درآمد. وی پیش از بازنشستگی در سال 88 مدیر گروه علم و دین پژوهشکده علوم انسانی و مطالعات فرهنگی این پژوهشگاه بود.
از افروغ کتاب های ' ارزیابی انتقادی نهاد علم در ایران ' ، ' نگرش منظومه‌ای و دیالکتیکی به سینما در دفاع از سینمای اجتماعی ' و
' فریادهای خاموشی ، روزنگاشت تنهایی ' در چند جلد منتشر شده است .
خبرنگار : سیدرضا هاشمی کروئی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
6990/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.