به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ازبهشهر ؛ در این بازدید دکتر معظمی معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت با حضور در منطقه ویژه اقتصادی واقع در پسکرانه ۱۰۶۰ هکتاری بندر امیرآباد ، از شرکت ها و کارخانه های مستقر و فعال در این منطقه بازدید کرد.
مدیرعامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در ادامه بازدید خود ، با حضور در منطقه عملیاتی بندرامیرآباد از اسکله ها و بخش های مختلف عملیات تخلیه و بارگیری بازدید و با مسائل پیرامون این حوزه آشنا شد.
مدیربنادرودریانوردی ومنطقه ویژه اقتصادی امیرآباد نیز در این بازدید بندرامیرآباد را تنها بندر نسل سوم کشور معرفی کرد و گفت منافع اقتصادی بندرامیرآباد در استان مازندران و منطقه می تواند زمینه ساز تحولی شگرف درسال مزین به نام " اقتصاد مقاومتی ، تولیدواشتغال " در بخش صنعت حمل ونقل دریایی باشد.
مهندس رضوانی با اشاره به حجم سرمایه گذاری های انجام شده توسط دولت و بخش خصوصی در بندر امیرآباد اظهار داشت اتصال به شبکه ریلی کشور ، برخورداری از سیستم حمل ونقل چند وجهی، اسکله رورو ریلی ، ۱۵ پست اسکله فعال و ظرفیت اسمی تخلیه و بارگیری ۷,۵ میلیون تن کالا در سال را از دیگر ویژگی های بزرگترین بندر حاشیه شمالی دریای خزر بر شمرد.
وی همچنین با بیان اینکه بندرامیرآباد به عنوان تنها بندر در ایران می باشد که تکالیف مناطق ویژه اقتصادی را رعایت کرده است افزود صادرات از مهمترین اصول در بندرامیرآباد می باشد که برای تقویت و توسعه آن کارهای زیربنایی مختلفی انجام گرفته است که باید در این بخش فعال تر از گذشته عمل شود.
مدیر بندرامیرآباد با تأکید بر افزایش تنوع کالا و تقویت ترانزیت کالا در کریدور شمال - جنوب خاطر نشان کرد اوج شکوفایی بندر و توسعه همه جانبه آن ، توجه به بخش صادرات ، ترانزیت کالا و راه اندازی اسکله رو رو ریلی می باشد که با قوت در دست انجام است.
مهندس رضوانی در پایان اظهار داشت منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد در حال حاضر دارای ۱۰۶۰ هکتار اراضی پسکرانه است که قابل توسعه به بیش از دو هزار هکتار می باشد و ۳۰ شرکت خصوصی در بخش های مختلف سرمایه گذاری کرده اند که تاکنون ۱۰ شرکت در بخش های مختلف تولیدی ، مخازن فراورده های نفتی و روغن ، کارخانجات گچ ، کاغذ، فولاد،سیلو و سورتینگ فعال شده اند.
گفتنی است در پایان معاون وزیر صنعت،معدت و تجارت از مرکز جستجو نجات دریایی (MRCC) بازدید کرد.
46