نائب رئیس شورای اسلامی شهر ساری گفت: شورای شهر صرفا شورای شهرداری نیست و طبق قانون می تواند در تمامی کارهای مدیریت شهری دخالت مستقیم داشته باشد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری ،علی اکبر زلیکانی شامگاه امروزدر نهمین جلسه شورای اسلامی شهر ساری که با حضور مدیر عامل برق منطقه ای مازندران و مدیران برق مناطق جنوب و شمال ساری تشکیل شد با تاکید بر اینکه شورای شهر صرفا شورای شهرداری نیست ، اظهار داشت: طبق قانون ،شورا در کلیه کارهای مدیریت شهری دخالت مستقیم و مثبت دارد و اینکه .پرداختن به دیگر دستگاه های خدمات رسان از جمله وظایف شورا به شمار می آید.
وی با بیان اینکه در طول دو دوره شورای شهر به عنوان نمایندگان مردم ، هیچگونه برنامه مدونی از سوی دستگاه های خدمات رسان نظیر آب ، برق و گاز در شورای شهر شاهد نبوده ایم ، افزود: حق مردم است که بدانند دستگاه خدمات رسان در محدوده شهری چه فعالیت هایی را انجام می دهند.
نائب رئیس شورای اسلامی شهر ساری ، گفت: دستگاه های خدمات رسان به دلیل ناهماهنگی هزینه های زیادی را به مردم و بیت المال تحمیل کرده اند.
وی با استناد به ماده 32 قانون شورای شهر ،گفت: بر اساس این بند از قانون واحدهای شهرستانی کلیه سازمان ها و موسسات دولتی و موسسات عمومی و غیر دولتی که در زمینه ارائه خدمات شهری وظایفی را به عهده دارند، موظند برنامه سالانه خود در خصوص خدمات شهری را که دچار چوب اعتبارات و بودجه سالانه خود تنظیم شده به شورا ارائه نمایند.
زلیکانی با بیان اینکه گاهی اوقات شاهد استقرار تیرهای برق بصورت خطرناک در شهر هستیم گفت: بعد از عقب نشینی ساختمانها تیرهای برق یا جابجا نمی شوند یا اینکه در مدت زمان طولانی این اتفاق می افتد و گاهی هم شهرداری مبادرت به این کار می کند در حالیکه انجام این کار وظیفه شهرداری نیست.
وی با بیان اینکه مردم از روشنایی برق معابر گله مند هستند بر انجام این امر تاکید کرد و افزود: شهرهایی که به لحاظ اقتصادی ازرونق خوبی برخوردار هستند شب های زیبا و روشنی دارند.
عضو شورای اسلامی شهر ساری با اعلام اینکه در موارد زیادی شاهد استقرار مخاطره انگیز تیرهای برق هستیم، عنوان کرد:شهرداری بیشتر اوقات برای حل مشکلات آب و برق و گاز تامین هزینه می کند و اینکه اداره برق برای جابجایی تیر برق و نصب تیربرق جدید بالغ بر یک میلیون تومان از شهرداری هزینه دریافت می کند ؛ به عبارتی از شهرداری باج می گیرد.
وی عنوان کرد: دولت شوراها را به عنوان نهادهای برخواسته از مردم هووی خود دانسته و خیلی به شورا اختیار نمی دهد .
زلیکانی با اعلام اینکه تمامی پُستهای زمینی داخل شهر ساری فاقد مجوز و کاربری مصوب است بر اخذ مجوز از سوی شهرداری برای هر گونه نقل و انتقال تاکید کرد.
وی ادامه داد: شرکت توزیع برق موظف است ترانس برق را بطور رایگان به مشتریان ارائه کند ، این درحالی است که متقاضیان برای اخذ این ترانس باید در لیست انتظار قرار گیرند.
زلیکانی با بیان اینکه در شورای پنجم پیگیر جدی شهردار – شب هستم ،افزود: در بارندگی اخیر برخی از زیر گذرهای شهر منجر به آبگرفتگی شد و تردد را برای شهروندان مشکل ساخت وقتی این مسئله را پیگیری کردم عنوان شد برق پمپ های موجود در زیر گذرها فعال نبودند ، که کار پسندیده ای نبوده است.
به کانکس های تپش (تفکیک پسماند شهری ) در سطح شهر ساری اشاره کرد و بر لزوم انتقال برق به این کانکس ها برای تسریع در روند تفکیک زباله تاکید کرد و گفت: کما اینکه شهرداری سالانه مبلغ بین 20 تا 25 میلیارد برای دفع بهداشتی پسماند پرداخت می کند ، ضرورت دارد میزان زباله هایی که دفع می شود را کاهش دهیم.
وی انشعبات غیر مجاز برق را یکی از معضلات عنوان بر فرهنگ سازی در راستای حفظ و حراست از تجهیزات و شبکههای برق تأکید کرد و گفت: سرای تداوم می تواند زمینه خوبی برای ترویج فرهنگ استفاده مناسب از انرژی برق باشد.
نائب رئیس شورای شهر ساری نسبت به عدم اعتنای ادارات برق مناطق به مجوزهای صادر شده از سوی شهرداری، اعتراض کرد و با تکیه بر زیرپا گذاشتن مفاد مجوزهای صادر شده، فعالیتهای ادارات را زیرسوال برد.