به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،سیدمرتضی شفیعی در نخستین نشست هم اندیشی اعضای هیات علمی دانشگاه مازندران با اساتید دانشگاه و اعضای شورای شهر بابلسر در سالن اجتماعات آمفی تئاتر دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران با بیان اینکه رویکرد ما در مدیریت شهری بر اساس برنامه ریزی دقیقی است که بر اساس کار کارشناسی خواهد بود، اظهار کرد: توجه به رشد کیفی به جای رشد کمی و تولید پایدار مهم ترین اولویت ما در شهرداری بابلسر است.

وی با اشاره به اینکه به دنبال ارتقا و توسعه شهر در تمام زمینه ها هستیم،گفت: توجه به مسائل زیست محیطی و فرهنگی نیز در راس برنامه های ما قرار دارد .
شهردار بابلسر تصریح کرد: در بحث سرانه فضای سبز با توجه به رشد ساخت و سازها در سطح شهر با کمبود فضای سبز مواجه هستیم که یکی از مهم ترین برنامه ما در جهت توسعه فضای سبز به ویژه درمحلات ،احداث پارک های محلی است.
شفیعی با بیان اینکه برنامه کاری ما در قالب کتابچه به اعضای شورا ارائه شده و از شورا درخواست داریم سندی که در قالب برنامه ارائه دادیم را هر سه ماه بازنگری کرده و اگر خلاف آن باشد به ما اطلاع دهند،گفت: در حال حاضر توسط اساتید پیشکسوت دانشگاه مازندران سند چشم انداز پنج ساله شهر بابلسر در حال تدوین بوده و تا پایان سال این سند تهیه و در اختیار شورا و شهرداری قرار می گیرد.
وی با اشاره به اینکه جهت ساماندهی رودخانه مذاکراتی از سوی شورا و شهرداری بابلسر با امور آب منطقه ای به عنوان متولی اصلی و مالک قانونی بستر و رودخانه ها انجام شده و تا کنون چندین نشست در این زمینه داشتیم،اظهار کرد: یکی از مهم ترین دستاورد این نشست ها و مذاکرات ساماندهی رودخانه بابلرود است که به هیچ عنوان اجازه اضافه شدن دکه ها در داخل رودخانه بابلرود را نمی دهیم و دکه هایی که سابقه 40 تا 50 سال دارند با بررسی وضعیت اقتصادی و فرهنگی جهت ساماندهی آنها اقدام می شود.
این مسئول اضافه کرد: همچنین کارگروهی نیز در این زمینه با حضور شورا،شهرداری و امور آب منطقه ای تشکیل شد که در این کارگروه قرار شد وضعیت فعلی رودخانه آسیب شناسی و برآورد هزینه شود و در قالب قرارداد در اختیار شهرداری قرار گیرد تا به ساماندهی رودخانه بپردازیم.
شهردار بابلسر با بیان اینکه از سال 81بحث پیاده راه سازی محور شهید رجایی و محور بازار بابلسر تهیه و آماده جهت اجرا بود اما به دلیل تغییر مدیریت شهری وقت،بازاریان و اعضای شورای شهر وقت این طرح به فراموشی سپرده شد،اضافه کرد: طبق نظر کارشناسان این طرح در جوامع بین المللی دارای جوایز و رتبه برتر در زمینه شهرسازی است و در حال حاضر به دنبال اجرایی شدن طرح و استارت این برنامه در سال جاری هستیم تا پیاده رو نمونه استان و کشور را در شهر بابلسر داشته باشیم.
وی ساماندهی ورودی شهر در میدان امام حسین و میدان معلم در قالب طرح ویژه را از دیگر برنامه های شهرداری بابلسر دانست و گفت: از اساتید و دانشجویان دانشگاه مازندران درخواست می کنم هر طرح یا ایده ای که در این خصوص دارند ،ارائه دهند.
شهردار بابلسر احداث اکو موزه در میدان معلم ،احداث موزه مردم شناسی در ساختمان قدیم شهربانی را از دیگر برنامه های شهرداری بابلسر دانست.
شفیعی همچنین خطاب به اساتید دانشکده هنر و معماری گفت: فضای محیطی دانشگاه مازندران مناسب نیست و فضای سبز آن نیاز به توجه دارد و دانشکده هنر و معماری باید توجه ویژه ای به این امر داشته باشد و شهرداری بابلسر آماده همکاری در این زمینه با دانشگاه مازندران را دارد.
وی همچنین با بیان اینکه از ظرفیت و پتانسیل اساتید و دانشجویان دانشگاه مازندران استفاده خواهیم کرد،اظهار کرد: در بحث انتقادی که از سوی یکی از اساتید دانشگاه مازندران جهت ملاقات با شهردار مطرح شد باید عرض کنم تمام کارهای ما در سطح شهرداری بابلسر بر اساس برنامه ریزی بوده و اینطور نیست تمام ساعات ما به وقت ملاقات اختصاص یابد و نیاز است هماهنگی از قبل صورت گیرد.
شهردار بابلسر تصریح کرد: برای ارتباط با جامعه مهندسان و استفاده از اتاق فکر نخبگان سعی کردیم بدنه شهرداری را از بدنه مهندسان انتخاب کنیم و تمام معاونان ما و حتی رئیس دفتر ما نیز از جامعه مهندسان باشند .
شفیعی از ایجاد کارگروه منظر و سیمای شهری با همکاری اداره راه و شهرسازی خبر داد و گفت: در این کارگروه تاکید کردیم از پتانسیل دانشگاه و توانمندی اساتید و دانشجویان استفاده کنیم .

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 788842
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.