به گزارش خبرنگار ایرنا ، 36 روز از بازگشایی مدارس می گذرد اما شورای اسلامی شهر ساری جلسه بررسی مشکلات و ساماندهی سرویس مدارس را با حضور روسای ناحیه یک و 2 آموزش و پرورش ، پلیس راهنمایی و رانندگی ، شرکت های طرف قرار داد حمل و نقل و سازمان تاکسیرانی شهرداری برگزار کرده است.
شهرستان ساری با داشتن 2ناحیه آموزش و پرورش ،80هزار دانش آموز را تحت پوشش دارد که بر اساس آمار اعلام شده بیش از 6 هزار نفر از این دانش آموزان در حوزه شهری از طریق سرویس مدارس جا به جا می شوند.
هر چند تمام اعضای شورای اسلامی شهر ساری برگزاری این جلسه را دیر هنگام توصیف کرده و تاکید کرده بودند که این جلسه می بایست یک ماه پیش از شروع سال تحصیلی برگزار می شد ، اما همه آنان وضعیت کنونی سرویس مدارس را نامطلوب توصیف کردند .
به گفته آنان علاوه بر اهمیت مقوله امنیت و آسایش در جا به جایی مدارس ، ماهانه بیش از هفت میلیارد ریال بابت سرویس مدارس در ساری گردش مالی صورت می گیرد.
کوروش یوسفی یکی از اعضای شورای اسلامی شهر ساری با بیان اینکه هیچ یک از دستگاه های متولی به صورت مستقیم جوابگوی مشکلات سرویس مدارس نیست ، گفت : بررسی ها نشان می دهد خودروهای سرویس مدارس از داشتن حداقل امکانات نظیر کپسول آتش نشانی و جعبه وسایل کمک اولیه محروم هستند.
وی با بیان اینکه چندین دستگاه از خودروهای سرویس مدارس 2 نوبت از یک شیفت مدرسه جا به جایی دانش آموزان را انجام می دهند ، ادامه داد : این کار آنان سبب می شود که جا به جائی دانش آموزان با سرعت بالای خودرو ، پیاده و سوار شدن غیر اصولی و با عجله که همواره با خطرات زیادی مواجه هستند، صورت بگیرد.
یوسفی خاطر نشان کرد : اینکه یک سرویس مدرسه 2 تا سه برابر ظرفیت خودرو دانش آموز را سوار و جا به جا کنند و هیچ کس مسئولیت این کار را برعهده نگیرد ، فاجعه است.
فرامرز نقیبی دیگر عضو شورای شهر ساری ضمن انتقاد از برگزاری جلسه ساماندهی سرویس مدارس گفت : مدارس کارفرمای شرکت های سرویس دانش آموزان هستند ، اما نظارتی بر آنان ندارند.
وی با اشاره به اینکه خانواده ها فقط از سر ناچاری از سرویس مدارس استفاده می کنند ، بیان داشت: هر چند تا کنون حوادثی رخ نداده است ، اما هر لحظه خطرات زیادی این دانش آموزان را تهدید می کند.
این عضو شورای شهر ساری بیان داشت: اینکه دانش آموزان چگونه سوار و پیاده می شوند، زمان حرکت و مسیر حرکت آنان به چه صورت است، وضعیت پوشش راننده و نحوه رانندگی چگونه است، از مشکلات جدی است.
نقیبی گفت : اینکه دانش آموز بدون بستن کمربند در جلوی صندلی نشسته و بیش از ظرفیت خودرو دانش آموز سوار می شوند، از مشکلات و خطراتی است که جدی گرفته نمی شود.
** بی توجهی به مبلغ مورد تصویب حق ایاب و ذهاب سرویس های مدارس در ساری
علی اکبر زلیکانی عضو دیگر شورای اسلامی شهر ساری با بیان اینکه شرکت های سرویس مدارس بدون توجه به مصوبه مبلغ سرویس مدارس ، بیشتر از رقم مصوبه از خانواده ها دریافت می کنند، گفت: مدارس نیز به این موارد توجه نمی کنند.
وی اضافه کرد: خانواده ها هنوز نمی دانند که پول سرویس را به مدرسه بدهند و یا به راننده ؟در واقع میان آنان سرگردان هستند ، چراکه راننده می گوید من شما را جابه جا می کنم پس باید به من پرداخت شود و خانواده مایلند پول به مدرسه پرداخت شود تا احساس مسئولیت باشد .
وی گفت: پارسال برای فاصله سه تا پنج کیلومتری مدرسه با منزل دانش آموزان 70 هزار تا 80 هزار تومان مصوب شده بود ، اما عملا بیش از 90 هزار تومان دریافت می شد.
زلیکانی افزود : امسال این مبلغ 90 هزار تومان تصویب شد ،ولی رانندگان تا 120 هزار تومان دریافت می کنند.
مهدی دیانی و محمدی روسای ادارات آموزش و پرورش ناحیه یک و 2 ساری در این جلسه ضمن تایید وجود چنین مشکلات گفتند: شرکت های سرویس حمل و نقل باید بر اساس قرارداد عمل کنند.
آنان بیان داشتند که همه مشکلات مطرح شده در انجام درست و رعایت مقررات با شرکت های حمل و نقل سرویس مدارس دانش آموزان در مفاد قرار داد وجود دارد ،اما اجرایی نمی شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، نظارت بیشتر بر فعالیت سرویس های مدارس از سوی مسئولان مرتبط و برگزاری جلسه ساماندهی سرویس مدارس قبل از شروع سال تحصیلی آینده از مصوبات این جلسه شورای شهر ساری بوده است.
خبرنگار : سید رضا هاشمی کروئی ** انتشار دهنده: حسن فلاحتی
6990/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.