به گزارش خبرنگار ایرنا ، دکتر ایرج حریرچی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران در ساری افزود : در برخی بررسی ها آمار اختلال روانی در کشور تا حدود 30 درصد نیز گزارش شده است.
وی اختلالات روانی را شامل افسردگی ، وسواس و دیگر موارد مرتبط با روح و روان برشمرد و گفت که بخشی از جمعیت کشور در طول عمرشان به این بیماری مبتلا می شوند.
سخنگوی وزارت بهداشت اظهار داشت : اختلالات روانی با مشاوره و یا مصرف کوتاه مدت دارو بر طرف می شود.
حریرچی بدون اشاره به میانگین ابتلاء به افسردگی در جمعیت جهان ، افزود : بررسی نشان داده که در این بخش از اختلال روانی میانگین مبتلایان در کشور بیشتر از میانگین استاندارد جهانی است.
** پائین بودن اختلال روانی شدید در کشور
قائم مقام وزیر بهداشت گفت که بر اساس بررسی کمتر از یک درصد از جمعیت کشورمان به اختلال روانی شدید مبتلا هستند که برای درمان نیاز به بستری در بیمارستان و مراکز درمانی دارند.
حریرچی افزود : طبق بررسی ها میانگین ابتلاء جمعیت کشورمان به اختلال روانی شدید در مقایسه با میانگین جهانی پایین تر است.
وی یکی از برنامه های وزارت بهداشت را در دولت دوازدهم کاهش اختلال روانی در کشور با کمک دستگاه های اجتماعی و اقتصادی اعلام کرد.
حریرچی افزود : وزارت بهداشت در برخی از مولفه هایی که زمینه ساز اختلال روانی در کشور محسوب می شوند همانند طلاق، بدمسکنی و فقر دخالت مستقیمی ندارد و بنا دارد تا با کمک دستگاههای مرتبط نسبت به کاهش این مشکلات برای کم کردن اختلال روانی در جامعه برنامه ریزی کند.
وی نبود نشاط در جامعه را یکی از دلایل اصلی در بروز اختلال روانی در بین جمعیت کشور برشمرد.
**ساخت 10 هزار تخت بیمارستانی با سرمایه گذاری خارجی
سخنگوی وزارت بهداشت همچنین در این کنفرانس خبری گفت که شورای اقتصاد با درخواست وزارت بهداشت برای ساخت 10 هزار تخت بیمارستانی با سرمایه گذاری خارجی موافقت کرده است .
حریرچی افزود : تاکنون برنامه ریزی برای جذب سرمایه گذاری خارجی برای ساخت سه بیمارستان یکهزار تختخوابی در شهرهای تهران، اصفهان و شیراز انجام شده و به مرور با بررسی سایر شهرهای کشور این بیمارستان ها با یکهزار تخت احداث می شود.
وی اضافه کرد : در دولت تدبیر و امید 21 هزار تخت بیمارستانی در کشور احداث و تجهیز شده است و تا پایان پاییز سال جاری سه هزار تخت جدید به بیمارستان های کشور افزوده می شود.
حریرچی تعداد تخت های بیمارستانی کشور را حدود 100 هزار دستگاغه اعلام کرد و گفت که حدود 30 درصد آن در دولت یازدهم احداث شده است.
قائم مقام و سخنگوی وزارت بهداشت به منظور تودیع رئیس قبلی دانشگاه علوم پزشکی مازندران و معرفی سرپرست آن به این استان سفر کرد.
دکتر قاسم جان بابایی که پیشتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی مازندران را بر عهده داشت به عنوان معاون وزیر بهداشت در دولت دوازدهم به این وزاتخانه رفت و جایش را دکتر سید عباس موسوی که پیش از این سرپرستی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود را بر عهده داشت به عنوان سرپرست گرفت .
تغییر در دانشگاه علوم پزشکی مازندران نخستین تغییر مدیریتی در این خطه شمال کشور در دولت دوازدهم است.
خبرنگار : حسین فلاحتی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
6982/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.