به گزارش خبرگزاری خبرانلاین ازبهشهر ،مهندس راستاد با بیان اینکه هدف از احداث پایگاه جستجو و نجات دریایی انطباق فرآیندهای اجرایی و عملیاتهای دریایی با کنوانسیون بین المللی SAR و قوانین و مقررات ملی می باشد گفت در این راستا بندر امیرآباد اقدام به احداث و راه اندازی پایگاه جستجو و نجات دریایی بمنظور تامین نیازمندیهای تیم های عملیاتی و همچنین افراد نجات یافته از دریا کرد.
عضو محترم هیأت عامل سازمان بنادرودریانوردی با اشاره به اینکه پایگاه جستجو و نجات دریایی بندر امیرآباد از امکانات مناسب و مدرنی برخوردار است افزود بندر امیرآباد با توانمندی های تیم عملیاتی خود به عنوان تنها مرکز جستجو و نجات دریایی در دریای خزر محسوب می شود.
مدیر بنادرودریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد نیز در آیین بهره برداری از پایگاه جستجو و نجات دریایی این بندر ضمن خیر مقدم به معاون امور دریایی سازمان بنادرودریانوردی به تشریح روند اجرای این پروژه پرداخت.
مهندس علی خدمتگزار گفت این پروژه با صرف هزینه دو میلیارد و سیصد میلیون ریالی در زمینی به مساحت حدود 1000 متر مربع اجرا شده است.
وی همچنین ، یک فروند شناور تندرو جستجو و نجات دریایی مجهز به تجهیزات مورد نیاز جهت عملیاتهای دریایی و خدمات پیش بیمارستانی ، یک پست اسکله جهت پهلو گیری شناور ناجی-1 ، مکان ایمن برای استقرار افراد نجات یافته از دریا و ساختمان اسکان تیم های عملیاتی و پرسنل شناور ناجی-1 را از دیگر امکانات پایگاه جستجو و نجات دریایی بندرامیرآباد عنوان کرد.
46