رضا اصغری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : فضای تخریب یکدیگر و زیر سوال بردن هم توسط برخی نامزدهای انتخاباتی که با هدف شکستن آرای یکدیگر است نه تنها نمی تواند سودی به همراه داشته باشد حتی برخی مواقع باعث دلزدگی مردم برای حضور و مشارکت در این عرصه مهم سیاسی می شود .
وی ادامه داد : ارائه طرح و برنامه عملیاتی مهمترین فاکتور در معرفی یک نامزد انتخاباتی به شمار می رود و تجربه انتخابات گذشته نشان می دهد تخریب برخلاف ذهنیت فرد به ضررش نیز تمام می شود و عکس العمل دیگری از سوی مردم دیده می شود .
این دکتری حقوق عمومی با اشاره به ضعیف بودن احزاب ، افزود : در دیگر کشورها که از احزاب قوی برخوردار هستند با معرفی لیست نامزدهای موردنظر ، برنامه های آنان نیز به مردم ارائه می شود .
وی ادامه داد : احزاب که خود به نوعی کانال معرفی نامزدهای انتخاباتی به شمار می روند در کشورمان به دلیل نبود حزب قوی آنچنان بهره ای از آن در این بخش نمی شود .
اصغری به نبود قانون جامع انتخاباتی به عنوان دیگر ضعف موجود در مقوله انتخابات نام برد و افزود : با وجود این قانون ، چهار چوب های مشخصی برای تبلیغات فراهم می شود و از پراکندگی در تبلیغات جلوگیری می شود .
وی به تجربه کشورهای دیگر و استفاده از قوانین جامع انتخاباتی اشاره کرد و گفت : در این کشورها ، نامزدها می بایست برنامه و اولویت های کاری خود را مشخص بکنند .
به گفته این کارشناس حوزه مسائل سیاسی نبود این قانون باعث شده تا نامزدهای انتخاباتی هر یک با وعده ها و شعارهایی که اکثرا نیز قابلیت اجرا ندارد به دنبال خوشه چینی آرا در جامعه باشند که این آسیب به انتخابات است .
در انتخابات پیش رو در مازندران 2 میلیون و 242 هزار نفر واجد شرایط اخذ رای هستند.
خبرنگار : فاطمه قنبری قادیکلایی ** انتشاردهنده : سید محسن حسن نیا
2096/1899/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.