حمیدرضا افقی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : پس از سقوط سال گذشته پل معلم کوه بلافاصله پروژه ای در سه فاز برای احیای مجدد آن تعریف شد اما به دلیل عدم اعتبار کافی تنها یک فاز آن اجرا گردید که هم اکنون 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای 2 فاز دیگر آن هیچ اقدامی صورت نگرفته است.
وی با بیان اینکه امسال 380 میلیون تومان اعتبار برای این منظور مصوب شده و امیدواریم هرچه سریعتر اختصاص یابد، اظهار داشت : تنها دیوار حفاظتی (بریدی ) که برای این پل احداث شد جهت تثبیت بستر کافی نبوده و باید حتما 2 برید دیگر برای این پل ساخته شود.
افقی خاطر نشان کرد : عدم تثبیت بستر پل معلم کوه می تواند فاجعه دیگری را برای این منطقه به همراه داشته باشد که امیدواریم با تخصیص اعتبار لازم مجددا شاهد سقوط این پل نباشیم.
بر اثر بارش زیاد باران و طغیان رودخانه دو دهنه پل معلم کوه در آبان ماه سال گذشته تخریب شد و تعداد پنج دستگاه خودروی در حال عبور از روی آن سرنگون شدند که 19 نفر مجروح شدند.
وی در ادامه به شرایط اقلیمی و آب و هوایی غرب مازندران اشاره کرد و بیان داشت : متاسفانه شرایط منطقه به گونه ای است که در تمامی فصول سال باید منتظر سیلابی شدن رودخانه ها باشیم و همین مسئله اهمیت لایروبی رودخانه ها و احداث دیوار حفاظتی را دوچندان کرده است.
مدیر امور منابع آب شهرستان های تنکابن ، رامسر و عباس آباد یادآور شد : با وقوع هر سیلابی بسیاری از سردهنه های سنتی زراعی منطقه نیز دچار آسیب می شوند که برای تکمیل و مکانیزه کردن آنها به اعتبارات ملی یا استانی نیاز است.
شهرستان های تنکابن ، رامسر و عباس آباد در غرب مازندران قرار دارند.
خبرنگار : علیرضا پورعلم**انتشار دهندهکسید محسن حسن نیا
1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.