به گزارش خبرگزاری تسنیم از محمودآباد، اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از روز جمعه وارد مازندران شده و به دعوت استاندار مازندران و نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی نشستهای متعددی با مدیران استان، صاحبان تولید، فعالان اقتصادی و اصحاب رسانه مازندران داشتند.
اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی همچنین در سفر به مازنردان از نزدیک با فعالیت چندین واحد صنعتی فعال و نیمه فعال در غرب مازندران بازدید و از مشکلات صاحبان تولید و اشتغال این منطقه آشنا شدند.
امید آن دارد سفر اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس در مازندران، در ابتدای سال 96 بارقه امید برای توسعه اشتغال و تولید در راستای محقق شدن خواسته مقام معظم رهبری باشد.
مخالفت با ورود کالا به داخل کشور
عضو هیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درحاشیه این بازدیدها با تاکید براینکه با واردات کالا در بخشهای صنعتی و کشاورزی و دیگر بخشها با توجه به وجود اجناس مشابه در داخل کشور مخالف هستم، اظهار داشت: مقام معظم رهبری نیز واردات کالاهایی که در داخل کشور وجود دارد ممنوع اعلام کردند.
وی با اشاره واردات برخی محصولات نظیر پرتغال به کشور، بیان کرد: در برخی مواقع در شرایط اضطرار قرار میگیریم که مردم دچار فشار شدید هستند و بدون ورود برخی واردات نیاز داخلی تامین نمیشود؛ در صورتی باید دست به واردات زده که از محصولات داخلی استفاده شود و مازاد نیاز کشور با واردات کشور تامین شود.
نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به اتفاقات گذشته و سرمای شدید هوای برخی میوهها همانند سیب و پرتغال که از کالاهای اساسی و مهم کشور هستند با انبار شدن شب عید بخشی از نیازها را فراهم کردند ولی بسیاری از محصولات کشاورزان از بین رفته یا بنکداران آن را دپو کردند.
وی با بیان اینکه در بسیاری از مناطق پرتغالهای مصری جایگزین پرتغالهای یخزده شد تا نیازها برآورده شود، عنوان کرد: بنابراین نمیتوان واردات برخی محصولات در کشور را کاملا رد و یا کاملا تایید کرد بنابراین واردات متناسب با بازار است.
بررسی سهام عدالت در کمیسیون اقتصادی مجلس
نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سهام عدالت این طرح را یک پروسهای از آغاز زمانی سال 84 بیان کرد و گفت: طبق قوانین برای اجرای آن 10 ساله تعیین و باید به پایان میرسید تا در سال 95 جواب میداد.
معصومه آقاپور با بیان اینکه تاکنون در اجرای سهام عدالت افت و خیزهای زیاد با وجود شرایط اقتصادی کشور ایجاد شده تا این امر محقق نیابد، افزود: ورود شرکتهایی به سهام عدالت؛ عدم ساماندهی در شاخه حسابرسی و سردرگمی اجرای آن و پایان زمان این فرایند نکاتی از این شرایط بوده است.
وی با اعلام اینکه از طرفی دیگر 49 میلیون نفر در کشور سهامدار این شرکت شدند که پیشبینی نشده بود، افزود: برای این مساله جلسهای در کمیسیون اقتصادی گذاشته شد تا در کنار دولت بررسی شود که شش ماه دولت و مجلس را درگیر این موضوع کرده تا تعامل کامل در این زمینه داشته باشیم.
آقاپور بیان کرد: با حضور دولت، رئیس بخش خصوصیسازی، مسئول اجرایی آن و مسئول اجرای مرکز پژوهشهای کمیسیون اقتصادی تعامل بررسی کامل ایجاد شده تا از مشکلات رمزگشایی و مسائل گذشته و شرایط فعلی را رسیدگی کنیم.
افزودن 10 هزار واحد تولیدی و کشاورزی در بسته رونق تولید
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز از افزودن 10 هزار واحد تولیدی، صنعتی و کشاورزی در بسته حمایت رونق تولید در برنامه امسال خبر داد.
رضا رحمانی با بیان اینکه در سال گذشته هفت پروژه در حوزه اقتصاد مقاومتی در بخش صنعت، معدن و تجارت داشتیم، عنوان کرد: یکی از آن پروژهها اجرای طرح رونق تولید بوده که به لحاظ تعداد پروژهها نه تنها نیمه تمام بلکه چند برابر شده است.
وی با اعلام اینکه در اجرای این طرح قرار بود 7 هزار و500 واحد کوچک و متوسط احیا شوند که با افزودن واحدهای کشاورزی مجموع پروژهها به 24 هزار و 400 واحد رسید، گفت: برای این واحدها 16 هزار میلیارد تومان مصوب بود که به مقدار 17 هزار میلیارد تومان افزایش یافت.
گزارش از کبریا مقدس
انتهای پیام/