به گزارش خبرگزاری تسنیم از محمودآباد، ربیع فلاحجلودار شامگاه جمعه در نشست خبری هیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشارکت مشاوران از بهکارگیری آنها در بخشهای متعدد عمومی، اقتصادی بیان کرد و اظهار داشت: از فعالان بخش خصوصی در این استان بهکار میشود.
وی با بیان اینکه در گذشته از سوی بانکها حدود 145 بنگاههای تولیدی تملک شده که با بررسیهای انجام شده مطرح شد این راه حل نیست افزود: از سال 92 این اتفاق دیگر نیافتاد و تملک بنگاههای تولیدی متوقف شد و واگذاری این واحدها دنبال شد.
فلاحجلودار با اشاره به خسارت باغداران این استان در برف 95 مطرح کرد: امروز برای خسارات بخشها بیمهها پرداخت خسارت را برعهده دارند و تبلیغات گستردهای بر بخشهای متعدد بر بیمه شده است.
استاندار مازندران با اعلام از اینکه تاکنون 30 میلیارد تومان وام بلاعوض به خسارتدیدگان داده شد، گفت: حدود 145 تن از محصولات باغات خسارتدیده توافق و 20 هزار تن پرتغال و کیوی خریداری شد.
وی با بیان اینکه تاکنون 200 میلیارد تومان به 10 درصد از واحدها با یک نرخ پایین در نظر گرفته شد، افزود: از این اعتبار 20 میلیارد تومان خرید توافقی کیوی بوده که جزو خرید تصمینی وجود نداشت و 20 میلیارد تومان برای کمک بیمه بوده است.
فلاحجلودار خاطرنشان کرد: در سفر ریاست جمهوری به استان مازندران در هفته گذشته گزارش داده شد.
استاندار مازندران با اشاره به توجه مجلس شورای اسلامی به شهرستانهای این استان یادآور شد: هر چند نمایندگان پیگیری استانی باشد اثربخشی آن بیشتر است و نمایندگانی که فعالتر باشند کشش مسئولان استانی نیز در آن منطقه بیشتر خواهد بود.
وی با بیان اینکه در نشستی با کارگروه بانکی و اعضای کمیسیون اقتصادی، صحبتها و راهکارهایی ارایه شد خاطرنشان کرد: در این استان نگاه ملی و کلان مطرح میشود که کمک بهسزایی میکند با توجه به اینکه در کمیسیونهای مختلف با مشاهده بخشی از مشکلات استان کمکی بر ادامه و راستای امور استان مازندران میشود.
فلاح با اشاره به تغییر کاربری در این استان مطرح کرد: استان مازندران در زمینه اراضی زراعی و باغی کلاس خاک در رتبه اول دنیا را دارد و از غنای بسیار بالایی برخوردار است بنابراین نباید اجازه به تغییر کاربریهای غیرضروری داده شود.
استاندار مازندران با تاکید براینکه اکنون تغییر کاربری در این استان متوقف شده است در حالی که یک روند غیرقابل قبولی پیش میرفت، اظهار داشت: هزاران پرونده در دستگاه قضایی باقی مانده است تا رسیدگی آن در دستور کار قرار گیرد.
وی با اعلام اینکه قابلیتهای لازم در اراضی مازندران فراهم شود کشت دوم و سوم رونق یافته و تداوم مییابد، گفت: فضای ساختمان عمومی را به بالادستها برده و توسعه دهیم در آن جا با وجود سکونتگاه روستایی این کار صورت گیرد.
انتهای پیام/