اسفندیار نظری روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: 42 درصد دانش آموزان متوسطه دوم این استان در شاخه فنی و مهارتی و مابقی در شاخه نظری مشغول تحصیل هستند.
وی شمار دانش آموزان متوسطه دوم را 76 هزار نفر برشمرد و افزود: بالغ بر 32هزار نفر از این تعداد در 118 رشته فنی حرفه ای و کاردانش به تحصیل اشتغال دارند.
وی میانگین هدایت تحصیلی در کشور را 38 درصد اعلام کرد و افزود : این رقم تا پایان برنامه ششم باید به 48 درصد افزایش یابد.
معاون آموزش و پرورش مازندران از هدایت تحصیلی به عنوان دغدغه های مهم نظام تعلیم و تربیت یاد و خاطر نشان کرد: در فرم های که به این منظور در بین دانش آموزان پایه نهم توزیع می شود 12 اولویت برای آنان مشخص شده که تمایل و علاقه شخصی و نیاز های کشور و منطقه استعداد و امکانات از موارد مهم آن است.
او با اشاره به اینکه نیازهای شغلی جامعه رشته های متعددی را می طلبد، ایجاد تنوع رشته ای در شاخه های گوناگون را از اهداف آموزش و پرورش اعلام کرد.
نظری پیوند خانواده و مدرسه را ناگسستنی دانست و افزود: به منظور موفقیت در هدایت تحصیلی و تسهیل در اشتغال زایی و کار آفرینی، خانواده ، معلم، مشاور و مدیر باید همکاری تنگاتنگی داشته باشند.
او همچنین از مدیران مدارس خواست تا اردو ها ی علمی دانش آموزان را بسوی بازدید از مراکز تجاری، دانشگاهی، اداره کار و تعاون، صنعت و معدن و غیره... سوق دهند.
نظری عدم انطباق رشته دانشگاهی با بازار کار را از مشکلات آموزشی دانست و گفت: با هدایت تحصیلی درست و صحیح باید این نقیصه را از بین ببریم.
وی شمار هنرستان های فنی مازندران را 343 باب اعلام کرد و گفت : 220 باب از این تعداد در رشته های کاردانش و بقیه در بخش فنی و حرفه ای دانش آموز دارند.
معاون آموزش و پرورش مازندران کمبود نیرو، فضا و تجهیزات را به عنوان بخشی از کاستی های هنرستان های استان اعلام کرد و از خیران مدرسه ساز خواست تا کمک های خود را به این بخش معطوف کنند.
بیش از نیم میلیون از جمعیت سه میلیون و 200 هزار نفری مازندران در مدارس این استان تحصیل می کنند.
خبرنگار : زهره کرمی **انتشار دهنده:سید محسن حسن نیا
/1899/7330
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.