رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: اشتباه گرفتن ویروس کرونا با حساسیت فصلی باعث می شود که مردم با تأخیر به پزشک مراجعه کنند که این امر روند درمان این بیماران را مشکل می کند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: طی روزهای اخیر دیده میشود مردم ویروس کرونا و بیماری کووید-۱۹ را با حساسیتهای فصلی اشتباه میگیرند و با تاخیر به پزشک مراجعه میکنند که این امر روند درمان این بیماران را مشکل میکند.
به گزارش جماران، دکتر سید فرزاد جلالی روز دوشنبه در با خبرنگار ایرنا افزود: بهار فصل بیمارای های فصلی به خصوص حساسیت های آلرژیک است که میتواند آن را با بیماری کوود۱۹ اشتباه گرفت و با توجه به ضرورت سرعت در درمان کووید، می تواند بسیار خطرناک باشد.
وی همچنین افزود: از جمله مشکلاتی که در درمان بیماری کووید۱۹ وجود دارد رها کردن فرآیند درمان در میانه راه است که بیماران مرخص شده با احساس کمی بهبودی، مصرف دارو را بدون نظر پزشک قطع می کنند که این امر خطرناک است و باید با تجویز پزشک انجام شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: شهروندان باید به این باور برسند که این ویروس فقط در کمین افراد مسن و دارای بیماری زمینهای نیست بلکه تمامی گروه های سنی حتی اطفال هم به این بیماری مبتلا می شوند.
دکتر جلالی اظهار داشت: در حال حاضر استفاده از ماسک و پروتکل های بهداشتی در بابل به ۷۰ درصد افزایش یافت که اصناف با رعایت ۸۰ درصدی بیشترین رعایت پروتکل و روستاهای بابل با ۶۱ درصد کمترین گروههایی هستند که پروتکلهای بهداشتی را رعایت می کنند.
وی دورهمی خانوادگی در این ایام را بسیار خطرناک دانست که میتواند دوباره شرایط حاد کرونایی را در بابل حاکم کند و افزود: همه ما باید تلاش کنیم تا با انجام مراقبتهای اولیه و رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک احتمال ابتلا به این بیماری را بسیار کاهش دهیم.