مهدی رازجویان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : تعداد پروژههای نیمه تمام مازندران از مهم ترین موانع توسعهای استان محسوب می شود که با تکمیل آنها بخش قابل توجهی از نیازهای عمرانی ، اشتغال ، خدماتی و توسعه ای استان برطرف می شود.
وی با اشاره به اینکه برای بهره برداری از پروژه های عمرانی نیمه تمام مازندران حدود ۵۱ هزار میلیارد ریال سرمایه لازم است ، گفت : برخی از این طرح ها به دلیل توقف و عدم توجه در گذشته با افزایش هزینه رو به رو شدند که بعضا تا چندین برابر پیش بینی اولیه نیز می باشد.
معاون عمرانی استانداری مازندران با بیان اینکه هدف خدمت رسانی و گره گشایی از مشکلات عمرانی استان است ، افزود: به همین خاطر طبق دستور اکید استاندار هیچ دستگاهی تا پایان پروژه های قبلی خود حق آغاز پروژه جدید ندارد.
رازجویان آمارگرایی در پروژه های عمرانی را به عنوان یک رویه مرسوم در گذشته مغایر با سیاست های توسعه ای دولت و استاندار مازندران توصیف و گفت: ملاک برای ما اتمام پروژه های عمرانی است نه ارائه گزارش عملکرد.
وی با اشاره به اینکه امسال سال سختی در زمینه تامین اعتبار پروژه های عمرانی در پیش خواهد بود ، گفت : کاهش اعتبارات به معنای توقف پروژه ها نیست و مدیران باید راهکارهای مناسبی جهت بهره برداری از پروژه ها عمرانی در پیش بگیرند.
معاون استاندار مازندران با اشاره به اینکه استان سالها از ازدیای پروژههای نیمه کاره رنج برده است، افزود : هدف ما مدیریت منابع برای توسعه زیرساختی مازندران با اولویت پروژههای نیمه کاره بود که تقریبا موفق بودیم.
رازجویان افزود : تعداد پروژه های نیمه کاره استان به اندازه ای بود که اکنون پس از حدود هفت سال از اولویت قرار گیری طرحهای بر زمین مانده هنوز شاهد رسوب پروژه های نیمه کاری هستیم.