دکتر فرزاد جلالی روز دوشنبه در نشست ستاد بحران مبارزه با کرونا در دانشگاه علوم پزشکی بابل که با حضور حریرچی معاون کل وزیر بهداشت برگزار شد؛ افزود: مردم آغاز فعالیت اصناف و بازاریان را شکست ویروس کرونا تلقی نکنند و همواره خطر در کمین خانواده ها و افرادی است که هشدارهای بهداشتی را رعایت نمی کنند.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه بازار به طور کامل از امروز فعالیت خود را آغاز کرده است دانشگاه علوم پزشکی بابل در آماده باش کامل بسر می برد تا در روزهای آینده پاسخگوی نیازهای شهروندان باشد.
وی گفت: در ۱۰ روز اخیر آمار بیماران کرونایی در بابل به تعادل نسبی رسیده است و زیاد افزایشی و کاهشی نشده است.
وی بیان کرد: ۱۰ روز آینده روزهای بسیار سرنوشت سازی است اگر آمارهای مبتلایان به کرونا کاهشی باشد با خیال راحت می توانیم اعلام کنیم که از پیک اول این ویرس رهایی یافته ایم.
جلالی اظهار داشت: در تمامی شرایط شهروندان باید معیارهای فاصله گذاری هوشمند را به خوبی اجرایی کنند تا با کمک هم هر چه زودتر بتوانیم این ویروس را شکست دهیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان کرد: برای شکست هر چه زودتر ویروس کرونا مردم باید فاصله گذاری اجتماعی را بعد از بازگشایی بازار به خوبی رعایت و اجرا کنند.
زنگ خطر شیوع بیماری کرونا در مازندران سی ام بهمن ماه سال گذشته با شناسایی ۲ بیمار در بابل به صدا درآمد. اگر چه روند شیوع بیماری از اواخر اسفند در مازندران به نقطه پیک رسید و از سوم فروردین ماه امسال هم کاهشی شد ، ولی همچنان صدها بیمار کرونایی در بیمارستان های استان تحت درمان قرار دارند و هر روز نیز دهها بیمار جدید در بیمارستان های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل پذیرش می شوند.
دانشگاه علوم پزشکی بابل که مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت می کند ، شهرستان ۵۰۰ هزار نفری بابل را با هفت بیمارستان زیر پوشش دارد که از این تعداد چهار بیمارستان آیت الله روحانی ، شهید بهشتی ، یحیی نژاد و امیرکلا از ابتدا برای پذیرش بیماران کرونایی اختصاص یافتند و همچنان هم پذیرش این بیماران در تمامی این بیمارستان ها ادامه دارد.