پیشتر امیر دریادار سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی اعلام کرد که برنامه های روز ارتش امسال به جای رژه و نمایش اقتدار و توان بازدارندگی نیروهای مسلح به خاطر شیوع ویروس کرونا در کشور رژه خدمت انجام می شود و در این روز برابر دستورالعمل ستاد ملی مبارزه با کرونا و تدبیر مقام معظم رهبری ، نیروهای مسلح با شعار "مدافعان وطن و یاوران سلامت " به خدمات رسانی به جامعه مشغول می شوند.
ناخدا یکم عرشه احسان نصیری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در این دانشگاه افزود : به تبع دستورالعمل ستاد ملی مبارزه با کرونا یکی از مهم ترین برنامه های پیش بینی شده در این روز ارائه خدمات و امکانات بهداشتی به منظور تحقق شعار تعیین شده و شکستن زنجیره انتقال ویروس کرونا در سطح استان مازندران است.
وی اظهار داشت : طبیعتا از زمان شیوع این ویروس حسب تکلیف و ماموریت ، مسئولان این دانشگاه همانند دیگر نهادها از تمامی ظرفیت ها موجود برای پیشگیری و جلوگیری از گسترش این ویروس در استان استفاده کردند ضمن اینکه در این روز هم با بهره گیری از همه ظرفیت ها به صورت مضاعف در جهت کاهش این بیماری به یاری مردم و یاوران سلامت گام بر می دارند.
وی ، استفاده از مرکز درمانی این دانشگاه برای ارائه خدمات به بیماران مشکوک به ویروس کرونا ، در اختیار گذاشتن خودروهای آمبولانس ، اعزام دانشجویان به مراکز حساس و پرخطر ، همکاری در افتتاح نقاهتگاه ۲ هزار تختخوابی چالوس و نیز مجموعه گردشگری ساحلی سیترا و .. از جمله فعالیت های این دانشگاه در جهت کاهش شیوع این ویروس در منطقه بیان کرد.
معاون هماهنگ کننده دانشگاه علوم دریایی ارتش امام خمینی (ره ) نوشهر در ادامه با گرامیداشت ۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی به گوشه ای از عملیات های نیروهای مسلح بویژه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت که نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی علاوه بر حضور موثر در دوران دفاع مقدس ٰ پس از ان هم در عملیات های مختلف دفاعی و حمایتی از ناوگان کشتیرانی حضور فعالی داشته است.
نصیری ، انجام عملیات والفجر ۸ در آزاد سازی خرمشهر ، شکست حصرآبادان ، عملیات مروارید و پدافند از سکوهای نفتی و اسکورت کارون را جزو مهم ترین عملیات هایی برشمرد که در کارنامه تاریخی و درخشان این نیرو در نظام جمهوری اسلامی به ثبت رسیده است .
دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) نوشهر ، در سال ۱۳۵۹ تحت عنوان مرکز آموزش عالی علوم دریایی تأسیس و در سال ۱۳۶۰ با جذب اولین دوره دانشجویی رسماً فعالیت خود را آغاز نمود.
این دانشگاه از ۶ دانشکده عرشه، مهندسی مکانیک، مهندسی الکترونیک و مخابرات دریایی، مدیریت و کمیسر دریایی، علوم پایه و تفنگدار دریایی تشکیل شده است که اقدام به رفع نیازهای آموزش عالی نیروی دریایی و برخی از سازمانهای دریایی کشور، در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد می کند.
دانشجویان این دانشگاه در ۵ رشته کارشناسی و ۶ رشته کارشناسی ارشد مشغول تحصیل هستند.