بر اساس گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران ، طی ۲۴ ساعت منتهی به یکشنبه دهم فروردین ۱۳۷ بیمار مشکوک در بیمارستان های زیر پوشش این دانشگاه بستری شدند. این تعداد هشت نفر بیشتر از ۲۴ ساعت منتهی به روز شنبه است.

روند کاهشی بستری بیماران مشکوک به کرونا در بیمارستان های مازندران نخستین بار روز یکشنبه چهارم فروردین ماه کلید خورد و از آن زمان تاکنون آمار بستری ها از ۲۱۴ نفر با کاهش روزانه ، روز شنبه نهم فروردین به ۱۲۹ نفر رسیده بود و انتظار می رفت روند کاهشی با سرعت بیشتری ادامه یابد.

به نظر می رسد اوج گیری شیوع این بیماری در روستاها که مورد تایید نماینده وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در ستاد مقابله با کرونای مازندران هم رسید سبب شده است تا روند کاهشی هفت روزه در هشتمین روز با افزایش مواجه شود.

مازندران با ۲۲ شهرستان ، حدود ۶۰ نقطه شهری و چهار هزار پارچه روستا و آبادی دارد و از جمعیت حدود سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفری استان ۵۳ درصد در مناطق شهری و ۴۷ درصد در روستاها زندگی می کنند. روستاهای استان در سه هفته نخست شیوع بیماری کرونا وضعیت بهتری از شهرها داشت و بسیاری از روستاها و آبادی ها تقریبا از این بیماری پاک بودند.

کارشناسان پزشکی و بهداشتی رعایت نکردن کامل پروتکل‌های بهداشتی و افزایش سفر به روستاها در تعطیلات نوروزی را مهم ترین علت تغییر وضعیت شیوع کرونا در این مناطق می دانند.گذشته از غیربومیانی که به بهانه تعطیلات کرونایی و نوروزی در چند هفته گذشته وارد مناطق روستایی و ویلاهایشان شدند ، بخش زیادی از جمعیت شهری استان هم به خاطر ریشه داشتن در روستا طی این ایام به زادگاهشان رفتند و یا در آنجا تردد داشتند که سبب تغییر روند شیوع بیماری کرونا شدند.

کاهش ۳۵۷ نفری آمار بستری 

بر اساس گزارش جدید دانشگاه علوم پزشکی مازندران هم اکنون تعداد بیماران مشکوک به ویروس کرونای بستری در مراکز درمانی زیر پوشش این دانشگاه به یک هزار و ۳۴ نفر رسید در حالی که تا روز شنبه این آمار یکهزار و ۳۹۱ نفر بود.
همچنین براساس این گزارش در ۲۴ ساعت منتهی به روز یکشنبه ۲۱۱ بیمار مشکوک به کرونا پس از بهبودی از بیمارستان های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران ترخیص شدند و مجموع بیماران مشکوک به ویروس کرونا که در یک هفته اخیر پس از بهبودی از این مراکز درمانی مرخص شدند به یک هزار و ۷۸۷ نفر رسیده است.

در گزارش دانشگاه علوم پزشکی مازندران آماری وضعیت کرونا در مراکز درمانی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی بابل مشخص نشده است ولی بر اساس اعلام مسئولان این دانشگاه که مربوط به چند روز پیش است ، وضعیتی مشابه سایر نقاط مازندران دارند و روند کاهشی است.

دانشگاه علوم پزشکی بابل هفت بیمارستان را زیر پوشش دارد که از این تعداد پنج بیمارستان میزبان بیماران مشکوک به کرونا هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.