با توجه به شیوع ویروس کرونا در یک ماه اخیر که نوروز امسال را متفاوت از هر نوروز دیگر کرده بود در آستانه تحویل سال جدید هشدارهای فراوانی جهت عدم مسافرت به مازندران در این مقطع داده شد اما عده ای از خوش نشینان که در جنوب شهرستان بابل دارای ویلاهای شخصی می باشند بدون توجه به این هشدارها در منازل شخصی خود مستقر شده و روزانه تردد زیادی در سطح روستا و مناطق بکر جنگلی انجام می دهند.

جمعی از اهالی روستاها و شوراهای این منطقه با هماهنگی های بعمل آمده از سوی بخشداری و نیروی انتظامی در ویلاهای شخصی حضور یافته و خواستار همکاری کامل با اهالی محل برای قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا شده و کمتر از منزل شخصی خود خارج شوند.

روستاییان جنوب بابل  در یک ماه گذشته عملکرد درخشانی از رعایت نکات بهداشتی و اقدامات پیشگیرانه اعم از ضد عفونی کردن روستاها، تولید و توزیع ماسک از خود به ارمغان گذاشتند و این اقدامات پیشگیرانه و رعایت نکات بهداشتی سبب شد تا روستاییان کمتر به ویروس کرونا مبتلا شوند.

روستای شیردار کلا در بابلکنار از جمله روستاهای خوش نشین در شهرستان بابل است که از مجموع ۵۵۰ خانوار این روستا حدود یکصد خانوار خوش نشین از استان های تهران، اصفهان، کرج و مشهد می باشند که این افراد امروز از سوی دهیاری و شورای روستا هشدارهای لازم را دریافت کردند.

سجاد موسوی دهیار روستای شیردار کلا به خبرنگار ایرنا گفت: با هماهنگی های بعمل آمده از سوی بخشداری و نیروی انتظامی امروز به درب منازل افراد غیر بومی که در مناطق بالادست روستا سکونت دارند حضور یافته و به آنها هشدار داده شد که یا باید به صورت کامل در قرنطینه باشند و یا اینکه در کوتاهترین زمان ممکن روستا را ترک کنند.

وی بیان کرد: در حال حاضر اهالی روستا به هیچ عنوان پذیرای مسافران و گردشگران نخواهند بود و بعد از گذشت مراحل کنونی و شکست ویروس کرونا گردشگران و مسافران می توانند از جاذبه های گردشگری این روستا بهره مند شوند.

وی اظهار داشت: تاکنون با همکاری روستا و خیرین چندین مرحله آهک پاشی و ضد عفونی در روستا انجام شده و نیز با همت بانوان خیر این روستا ماسک هایی به صورت رایگان تولید و در روستا توزیع شده است.

وی ابراز امیدواری کرد که با همکاری و همدلی همه بتوانیم هر چه زودتر زنجیره انتقال ویروس کرونا را شکست دهیم و با خانه نشینی این امر را زودتر محقق کنیم.

در حال حاضر بیماران مشکوک به کرونای بستری در بیمارستان های بابل به ۲۹۹ نفر کاهش یافته است و حدود ۱۷۰  تخت در بیمارستان های شهرستان در صورت نیاز به بستری بیماران مشکوک به این ویروس خالی است.

دانشگاه علوم پزشکی بابل مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران، هفت بیمارستان آموزشی درمانی شامل بیمارستان آیت الله روحانی ، شهید یحیی نژاد ، شهید بهشتی ، بیمارستان ۱۷ شهریور مرزیکلا ، بیمارستان کودکان امیرکلا ،مرکز ناباروری فاطمه الزهرا  و همچنین بیمارستان پرتو درمانی شهید رجایی بابلسر را زیر پوشش دارد.

شهرستان بابل دروازه ورودی بیماری کرونا به مازندران بود و با شناسایی ۲ شهروندی که به قم سفر داشتند و قرنطینه کردن آنها در بیمارستان ، شیپور ورود کرونا به مازندران را به صدا در آوردند.

در جدیدترین گزارش ارائه شده از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل، تاکنون بیش از  ۱۰ هزار بیمار مشکوک به ویروس کرونا از سوی مراکز درمانی این شهرستان پذیرش شدند.

شهرستان ۵۳۱ هزار نفری بابل که دارای شش بخش و هفت شهر می باشد که از دو هفته پیش تاکنون در وضعیت قرمز قرار گرفت و از مردم خواسته شد برای شکست کرونا از خانه خارج نشوند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.