این مادر باردار ۱۹ ساله اهل بابل که با علایم تب، تنگینفس و سرفه مراجعه کرد، پس از انجام سیتیاسکن و آزمایشات مربوطه احتمال ابتلاء به بیماری کرونا در وی بسیار بالا ارزیابی و در بیمارستان میناگر بستری شد.
زایمان این مادر باردار توسط تیم زنان و زایمان دانشگاه، خانم دکتر حبیبی ، خانم دکتر خلیقی و خانم دکتر بنیهاشم متخصص بیهوشی و کادر مامایی بیمارستان میناگر با موفقیت انجام شد و نوزاد دختر با وزن ۳ کیلو و ۳٠٠ گرم به دنیا آمد.
نوزاد، اولین فرزند خانواده است و در بیمارستان آیت الله روحانی بابل تحت مراقبتهای پزشکی قرار دارد. گفته شده که این مادر هم پس از زایمان در بیمارستان میناگر تحت نظر قرار دارد و حال عمومی وی مساعد اعلام شد.
اولین نوزاد از مادر مشکوک به کرونا روز ۱۱ اسفندماه جاری در بیمارستان میناگر بابل به دنیا آمد و تاکنون بعد از ۲۳ روز هشتمین نوزاد نیز پا به این جهان گذاشت.
در حال حاضر بیماران مشکوک به کرونای بستری در بیمارستان های بابل به ۳۲۰ نفر کاهش یافته است و ۱۵۰ تخت در بیمارستان های شهرستان در صورت نیاز به بستری بیماران مشکوک به این ویروس خالی است.
دانشگاه علوم پزشکی بابل هفت بیمارستان آموزشی درمانی شامل بیمارستان آیت الله روحانی ، شهید یحیی نژاد ، شهید بهشتی ، بیمارستان ۱۷ شهریور مرزیکلا ، بیمارستان کودکان امیرکلا ،مرکز ناباروری فاطمه الزهرا و همچنین بیمارستان پرتو درمانی شهید رجایی بابلسر را زیر پوشش دارد.
شهرستان بابل دروازه ورودی بیماری کرونا به مازندران بود و با شناسایی ۲ شهروندی که به قم سفر داشتند و قرنطینه کردن آنها در بیمارستان ، شیپور ورود کرونا به مازندران را به صدا در آوردند.
در جدیدترین گزارش ارائه شده از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل، تاکنون ۱۰ هزار بیمار مشکوک به ویروس کرونا از سوی مراکز درمانی این شهرستان پذیرش شدند.
شهرستان ۵۳۱ هزار نفری بابل که دارای شش بخش و هفت شهر می باشد از دو هفته پیش تاکنون در وضعیت قرمز قرار گرفت و از مردم خواسته شد برای شکست کرونا از خانه خارج نشوند.
بیمارستان میناگر بابل بعنوان مرکز پذیرش مادران باردار مشکوک به کرونا در این شهرستان می باشد.