رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا بیان کرد: کلینیک علی بن موسی الرضا(ع) جنب ایستگاه آمل و کلینیک امید سابق در پشت بیمارستان آیت الله روحانی جزو دو کلینیک تخصصی و فوق تخصصی بابل هستند که شهروندان می توانند در صورت داشتن بیماری حاد تنفسی و تب برای معاینه به پزشکان مراجعه کنند.
دکتر سید فرزاد جلالی افزود: همچنین دو بیمارستان میناگر و شهید یحیی نژاد بابل نیز برای بستری بیماران مشکوک به کرونا فعال می باشد.
شهرستان بابل دروازه ورودی ویروس کرونا به مازندران بود. بر اساس آخرین اطلاعات ۲۱۴ تخت در بیمارستان های بابل برای پذیرش بیماران مشکوک به بیماری کرونا ویروس در نظر گرفته شده است که از این تعداد تخت ها ۲۴ تخت در بیمارستان میناگر و ۱۹۰ تخت در بیمارستان شهید یحیی نژاد بابل مستقر می باشد.
تاکنون ۱۳۰ بیمار مشکوک به ویروس کرونا در دو بیمارستان میناگر و شهید یحیی نژاد بابل بستری شدند و تا زمان بهبودی تحت مراقبت های ویژه قرار دارند.
هم اکنون روزانه ۲۰۰ بیمار مشکوک به کرونا به مراکز درمانی ، بیمارستان ها و کلینیک های شهرستان بابل مراجعه می کنند و این روند همچنان صعودی است.
شهرستان بابل با جمعیت ۵۳۶ هزار نفری یکی از پرجمعیت ترین شهرستان های مازندران است که دارای ۶ بخش و هفت شهر است.
هفت بیمارستان آموزشی درمانی هم اکنون زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی بابل خدمات درمانی مورد نیاز را به بخشی از مردم مازندران ارائه می دهد.
این بیمارستان ها شامل آیت الله روحانی ، شهید یحیی نژاد ، شهید بهشتی ، بیمارستان ۱۷ شهریور مرزیکلا ، بیمارستان کودکان امیرکلا ،مرکز ناباروری فاطمه الزهرا و همچنین بیمارستان پرتو درمانی شهید رجایی بابلسر است.
دانشگاه علوم پزشکی بابل مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران ۹ دانشکده حدود چهار هزار دانشجو و ۳۶۰ عضو هیئت علمی دارد.