علی حبیب زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ، افزود: این دیوارسازی با مصالح سنگین شن و ماسه داخل رودخانه تلار در مکان هایی که نیاز داشت انجام شده است .
وی با اعلام اینکه ۲۵ کیلومتر از ساماندهی رودخانه تلار انجام شده است، گفت : برای دیوارسازی و ساماندهی رودخانه تلار حدود هفت میلیارد تومان هزینه شد که این هزینه با مشارکت بخش خصوصی انجام شده است .
مدیریت منابع آب شهرستان های قائمشهر ، سوادکوه شمالی و سوادکوه با بیان اینکه حدود ۵۰۰ متر از رودخانه تلار دیواره بتنی با سنگ ملات انجام شده است ، افزود : این میزان دیواره با صرف حدود ۲ میلیارد تومان از بخش دولتی هزینه شده است .
حبیب زاده اوج کارهای دیوارسازی ، ساماندهی رودخانه تلار را در شهر زیراب از شهرستان سوادکوه اعلام کرد و گفت : به دلیل سیلاب ۱۲ فروردین ماه در شهر زیراب از شهرستان سوادکوه و وجود سکونتگاه ها در نزدیکی رودخانه تلار ، بیشترین حجم دیوارسازی در این شهرصورت گرفت تا از خسارت احتمالی همچون سیلاب در آینده جلوگیری شود .
وی در خصوص از بین رفتن ۸۰ متر از دیواره رودخانه تلار در منطقه کفشگرکلا قائمشهر طی چهارشنبه گذشته ( هفتم اسفندماه ) ، گفت : سیلی که اواخر سال گذشته و اوایل امسال شاهد بوده ایم باعث ضعیف شدن بند مصالح دیواره رودخانه تلار در این منطقه شد و همچنین حجم بالای رودخانه طی روز چهارشنبه هفته گذشته ( هفتم اسفندماه ) باعث شد تا این دیواره از بین برود .
مدیریت منابع آب شهرستان های قائمشهر ، سوادکوه شمالی و سوادکوه در پایان با بیان اینکه از بین رفتن دیواره اهالی آن منطقه را تهدید نمی کند ، افزود : هم اکنون پیمانکار در پایین دست این منطقه مشغول به ترمیم است البته برای دیوارسازی مجدد رودخانه تلار نیازمند اجرا اصولی با اعتبار بالایی هستیم .
بارش شدید باران که از اسفند سال ۹۷ در مازندران باریدن گرفت و تا اوایل سال جاری ادامه داشت سبب طغیان رودخانهها و جاری شدن سیلاب در چند شهرستان از استان مازندران شد. بیشترین میزان خسارت و سیلاب مربوط به رودخانه تلار بود که در مسیرش برای رسیدن به دریا از مناطق شهری و روستایی شهرستان های سوادکوه، سوادکوه شمالی، سیمرغ، جویبار و قائمشهر عبور می کند.