سید یونس حسینی عالمی یکشنبه شب در گفت و گو تلفنی با خبرنگار ایرنا افزود : علاوه بر این ، برای ۱۴۳ متخلف اقتصادی و بهداشتی نیز پرونده قضایی در تعزیرات حکومتی تشکیل شده است که با این متخلفان نیز با اشد مجازات پیش بینی شده در قانون برخورد خواهد شد.
وی در مورد مجازات های پیش بینی شده در قانون برای محتکران هم توضیح داد : اگر احتکار عمده از سوی اخلاگران صورت گیرد ،  به عنوان مفسد فی الارض محاکمه خواهند شد که جزای این افراد نیز در قانون از لحاظ حبس بین ۵ تا ۲۰ سال تعیین شده و علاوه بر این ، به ۷۴ ضربه شلاق نیز محکوم خواهند شد.
حسینی عالمی ضبظ تمام اقلام و دارایی هایی که از راه اخلال و احتکار به دست آمده ، به عنوان دیگر مجازات برای محتکران عمده کالا و اقلام بهداشتی یاد کرد.

وی گفت : اگر احتکار جزیی هم از سوی محتکران کالاهای بهداشتی و درمانی صورت گیرد ، طبق قانون محتکران ضمن توقیف تمام اموال احتکار شده ، بین ۲ تا ۵ سال زندان محکوم می شوند.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ساری از مردم خواست هر گونه احتکار کالا و اقلام بهداشتی و گرانی بی رویه این اقلام را از طریق تماس با شماره تلفن همراه  ۰۹۱۱۲۲۹۳۲۴۰ پیامک کنند تا در اسرع وقت با متخلفان برخورد شود.
پلمپ ۱۴۰ قهوه‌خانه و قلیان سرا
دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران همچنین گفت که  در روزهای اخیر در راستای حفظ سلامت شهروندان دستور پلمپ ۱۴۰ قهوه خانه و قلیان سرا نیز صادر و اجرا شد و در روزهای آینده نیز بازرسی از در سطح بازار از سوی اماکن و تعزیرات انجام می شود.
حسینی عالمی اظهار داشت : دستگاه قضایی بدون اغماض با متخلفانی اختلال در بازار توزیع اقلام بهداشتی و دیگر کالاهای مورد نیاز مردم در این روزهای سختی که جامعه مواجه با بیماری کرونا است ، برخورد خواهد کرد و تمام گزارشات مردمی نیز در کمترین زمان رسیدگی می شود.
هشدار به مسئولان نظارتی کم کار
دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران به مسئولان نظارتی نیز توصیه کرد تا سطح فعالیت ها را در روزهای پیش رو در بازار  به منظور جلوگیری از تخلفات اقتصادی و اختلال در توزیع کالا و مایحتاج عمومی افزایش دهند.
حسینی عالمی گفت : قطعا عملکرد دستگاه های نظارتی مسئول در این روزها زیر ذره بین قرار می گیرد و با مسئولان کم کار و سهل انگار نیز برخورد خواهد شد که این مجازات از لحاظ قانونی می تواند بین ۲ تا ۵ سال حبس داشته باشد.
در روزهای اخیر با رونمایی از ویروس کرونا در استان مازندران و افزایش تقاضای مردمی برای خرید ماسک و سایر مواد و تجهیزات ضد عفونی قیمت برخی از این اقلام طبق گزارشات مردمی چندین برابر افزایش یافت و اکثر این مواد نیز در بازار به یکباره نایاب شد.
اگر چه بخشی از نایاب شدن ماسک در بازار به دلیل دستورالعمل وزارت بهداشت مبنی بر عدم فروش این اقلام در داروخانه و ارسال تمام این تجهیزات به وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی برای تامین نیازمند بیمارستان و مراکز درمانی و بیماران بستری نشات می گیرد، ولی گزارشات مردمی حاکیست که این اقلام در خارج داروخانه ها از سوی دلالان به چندین برابر در خارج از شبکه اصلی توزیع به فروش می رسد.
بر اساس آخرین گزارش دستکم ۴۰۰ فرد مشکوک به ویروس کرونا در ۲ دانشگاه مازندران و بابل بستری شدند که تاکنون نتیجه آزمایش ۴۲ نفر به ویروس کرونا مثبت اعلام شده است و سه نفر نیز جان باختند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.