به گزارش خبرنگار مهر، احمد حسین زادگان شنبه شب در حاشیه جلسه قرارگاه مقابله با شیوع ویروس کرونا با بیان این که جلسات ستاد استانی مبارزه با شیوع کرونا ویروس در قالب قرارگاه پدافند زیستی استان به صورت مستمر و گاهی دوجلسه در روز برگزار می‌شود، گفت: مهم‌تر از مصوباتی که در این جلسات به تصویب می‌رسد، نحوه و کیفیت اجرای آن هاست.

وی افزود: گزارش اقدامات دستگاه‌های مسئول ارائه، ضعف‌ها و نقاط قوت بررسی و تصمیمات لازم برای رفع کاستی‌ها و تقویت اقدامات مثبت و مؤثر اتخاذ شد.

استاندار با بیان این که در این جلسه به برخی موارد تازه نظیر افزایش ۴۰ درصدی مصرف آب که به دلیل رعایت اصول بهداشتی و تقارن با ایام آخر سال است را مورد بررسی قرار دادیم و از مردم تقاضا داریم برای مدیریت درست منابع آب و عدم بروز مشکل در تأمین آن در مصرف آب صرفه جویی کنند.

مقام عالی دولت در مازندران در خصوص کاهش ساعت کار ادارات برای مقابله با شیوع بیماری، خاطرنشان کرد: مقررشد بجز دستگاه‌های امدادی و درمانی، ساعت کار روزانه کلیه ادارات ۲ ساعت زودتر از موعد مقرر پایان یابد.

حسین زادگان ضمن قدردانی از تلاش‌های نیروهای درمانی بویژه پرستاران جان برکف در خط مقدم مقابله با کروناویروس، اظهار داشت: مقرر شد؛ کمپینی تحت این عنوان ایجاد شود و همچنین با همکاری و ورود دستگاه‌های اجرایی، کارکنان دولت به طریق اولی از زحمات و مجاهدت کادر درمانی بویژه پزشکان و پرستاران قدردانی کنند و ان شاء الله در آینده نیز حضور مدیران را در کنار خود حس خواهند کرد.

وی با اشاره به این که در هفته پیش رو در اوج شیوع بیماری هستیم، افزود: مقرر شد؛ بانوان شاغل در ادارات، بانوان باردار و زنانی که کودکان زیر ۶ سال و مهدکودکی و فرزندان دبستانی دارند تسهیلاتی برای حضور بصورت دورکاری و … صورت گیرد.

استاندار افزود: دستگاه‌هایی که تراکم نیروی بالا دارند و با دورکاری کارشان انجام می‌شود و خللی در کار ارباب رجوع ایجاد نمی‌شود بررسی و اعلام کنند.

وی با اشاره به این که در بازار تصمیم گرفتیم که واحدهایی که مسائل بهداشتی و مورد تذکر را رعایت نمی‌کنند نسبت به پلمپ آنها اقدام شود، گفت: در مورد قلیان سراها نیز مجدداً تاکید لازم صورت گرفته است و از مردم می‌خواهیم برای حفاظت از جان خود رعایت مساله را بکنند.

استاندار ادامه داد: از مسافرین مجدداً می‌خواهیم برای سلامت خود و هم استانی‌ها با توجه به کمبود زیرساخت‌ها و امکانات از سفر غیرضرور به مازندران پرهیز کنند چرا که قطعاً به مشکل بر می‌خورند.

حسین زادگان با بیان این که قرارگاه پدافند غیرعامل روستایی را با مسئولیت دهیاران ابلاغ کردیم و شرح وظایفشان را ترسیم کردیم، ابراز داشت: مقرر شد؛ دهیاران با همراهی امام جماعت، پایگاه‌های مقاومت، شوراها و خانه بهداشت کمیته‌ای تشکیل دهند و نسبت به انجام امور مرتبط با رصد گردشگران و در صورت وجود علائم مشخص در فرد به پایگاه‌های علوم پزشکی معرفی نمایند تا ورود پیدا کنند.

وی اظهار کرد: طرح مراقبت فعال دانشگاه علوم پزشکی نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته است که در نقاطی که وجود بیماری اثبات شده یا فوتی و بیماران مشکوک وجود دارد، این مکان‌ها را در قالب طرح ویژه مراقبتی، دانشگاه با همکاری دستگاه‌ها ورود کند و اطلاع رسانی بیشتری صورت گیرد و در صورت لزوم کارهای درمانی و امدادی لازم صورت پذیرد.

فرمانده قرارگاه زیستی استان، گفت: قرارگاه مجازی نیز برای رصد این فضا و بهره گیری از ظرفیت فضای مجازی شکل گرفته تا اطلاعات دقیق و علمی را از طریق شورای اطلاع رسانی با همکاری روابط عمومی‌ها و رسانه‌ها در اختیار مردم قرار دهد.

استاندار مازندران یادآور شد: مقرر شد کل سمن‌ها با مسئولیت معاونت سیاسی امنیتی استانداری در قالب مداخله در بحران بیماری کرونا ورود کنند و برای کاهش آسیب‌های ناشی از این بیماری کمک کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1368914
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.