دکتر فرامرزاکبری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این ۶ بیمار مشکوک تحت مراقبتهای ویژه قرار دارند و همه موارد مورد نیاز برای درمان این بیماران درحال انجام است.
وی افزود: نتیجه آزمایشات موارد مشکوک به کرونا ویروس در آمل هنوز تأیید نهایی نشده و این سه نفر از افراد مشکوک به کرونا ویروس قرنطینه شده اند.
اکبری تصریح کرد: موارد مشکوک را ایزوله کرده ایم تا در صورت مثبت بودن ابتلاء به کرونا، شهروندان دیگر درگیر بیماری نشوند، اما هنوز نتایج آزمایشات کرونا ویروس در آمل تأیید نشده است.
تأمین نیرو برای بیمارستان امام خمینی
رئیس شبکه بهداشت ودرمان آمل با اشاره به اینکه بیمارستان امام خمینی (ره) به عنوان بیمارستان مستقل برای افراد مشکوک به بیماری عفونتهای تنفسی بویژه کرونا در نظر گرفته است، گفت: این بیمارستان به منظور قرنطینه و نگهداری از بیماران احتمالی مبتلا به کرونا در نظر گرفته شده است.
اکبری توضیح داد: خوشبختانه با تأمین نیروهای مورد نیاز در بیمارستان امام خمینی (ره) با بخش مستقل و ورودی مجزا برای پذیرش، معاینه و بستری بیماران مشکوک به کروناویروس آغاز به کار کرده است.
وی اظهارکرد: تمام بخشهای بیمارستان امام خمینی (ره) آمل، طبق روال گذشته در حال انجام خدمات تخصصی و درمانی به مراجعان است و تداخلی بین انجام خدمات سایر بخشهای این بیمارستان امام خمینی (ره) نخواهد شد.
پرهیز شهروندان از تجمعهای عمومی
رئیس شبکه بهداشت ودرمان آمل از شهروندان خواست تا از روبوسی، دست دادن، شرکت در محافل وتجمه های عمومی و شلوغ و مصرف قلیان خودداری کنند و با رعایت بهداشت فردی، رعایت فاصله با افراد سالم یا مبتلا به سرماخوردگی، شست و شوی مرتب دستها با شویندهها به مدت ۲۰ ثانیه خود را در برابر این بیماری ایمن کنند.