به گزارش خبرنگار مهر، سیدامیر حسینی جو عصر پنجشنبه در نشست خبری خود با خبرنگاران به مناسبت دهه مبارکه فجر با بیان اینکه ۵۳ پروژه با اعتباری بالغ بر ۳۳ میلیارد تومان در این ایام مبارک در تنکابن به بهره برداری می‌رسد، اظهار داشت: سیاست دولت تدبیر و امید به اتمام رساندن پروژه‌های نیمه کاره بوده و در این دوره هیچ پروژه جدیدی مگر در موارد استثنا در این شهرستان تعریف نشد.

حسینی با اشاره به برف سال‌های ۹۲و ۹۵ و سیل سال ۹۷ گفت: میانگین خسارت در سیل سال ۹۷ حدود ۶۷۰ میلیارد تومان در تنکابن برآورد شد و در همان زمان با پیگیری‌های استاندار وقت و پس از آن استاندار فعلی مازندران شرایط برای جذب اعتبار به خوبی پیش رفت اما با وقوع بحران سیل در کشور در سال ۹۸ تزریق اعتبارات سیل تنکابن تحت تأثیر این بحران قرار گرفت.

فرماندار ویژه تنکابن با تاکید بر اینکه طولانی شدن ساخت پروژه‌ها برای مسئولان هم آزار دهنده است، افزود: عموماً شیوه مدیریت ما در کشور احساسی بوده و دقیقاً این نوع مدیریت بار سنگینی را بر دوش مدیران گذاشته است.

حسینی جو با بیان اینکه کل بودجه شهرستان تنکابن از محل تملک و دارایی استان، حدود ۲۸ میلیارد تومان است، اضافه کرد: اگر فرض را بر جذب کل م بودجه هم بگذاریم باز هم میزان قابل توجهی اعتبار برای تکمیل پروژه‌های نیمه کاره نیاز است.

این مسئول درباره بیمارستان در حال ساخت تنکابن هم بیان داشت؛ این بیمارستان باید در دولت قبل ساخته می‌شد که متأسفانه نشد و فاصله‌ای که در روند ساخت آن ایجاد شده است در گذر زمان با اختلاف سلیقه‌های زیادی مواجه شد.

روند ساخت بیمارستان فوق تخصصی کند است

وی ادامه داد: بر اساس آخرین نشستی که درباره بیمارستان فوق تخصصی تنکابن با مسئولان کشوری داشتیم پیمانکاران قول داد تا پایان سال ۹۸ کار ساخت ساختمان آن را به اتمام رسانده و تحویل دهند اما من نسبت به حرکت کند ساخت آن گلایه داشته و بارها به آن انتقاد کردم.

حسینی جو درباره وضعیت رینگ شهری نشتارود هم یادآور شد: اعتبار این پروژه ملی بوده و به صورت اوراق ۱۴۰۲ به پیمانکار پرداخت شده است. مشکلی که در حال حاضر این پروژه با آن روبرو بوده تأمین مصالح زیاد آن است که با رایزنی‌های انجام شده معدنی در منطقه سه هزار برای تأمین مصالح این پروژه در نظر گرفته شد.

فرماندار ویژه تنکابن گفت: یکی از کارهای احساسی که درباره رینگ شهری انجام شد و عده‌ای بود که از سوی مسئولان به مردم درباره تغییر کاربری اراضی که در مسیر این قرار داشت داده شد، این در حالی بود که تعهدات حقوقی آن انجام نشده و همین امر موجب شد تا شرایط را کمی سخت کرده و نارضایتی مردم را در پی داشته باشد.

وی درباره اصلاح هندسی میدان هفت تیر تنکابن توسط شهرداری هم اظهار داشت: شهرستان تنکابن از نظر ترافیکی توسط یک شرکت پیمانکار مورد مطالعه و کارشناسی قرار گرفته و نتیجه آن در کمیسیون شورای ترافیک مورد بررسی قرار گرفت و این کمیسیون برای چندین اقدام ترافیکی در سطح شهرستان مصوبه صادر کرده است.

حسینی جو با تاکید بر اینکه نمی‌توان تنکابن را بر اساس سلیقه مدیریت کرد و هر تغییری هم مسلماً با واکنش عده‌ای مواجه خواهد شد، خاطرنشان کرد: مطالبه‌گری مردم به معنای پویا بودن آن جامعه بوده و این کار را بسیار پسندیده می‌دانم اما باید به این موضوع هم توجه داشت که برای داشتن شهری پیشرفته و توسعه یافته باید اراده شخصی به اراده عمومی تبدیل شود.

نماینده عالی دولت در تنکابن در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه حریم رودخانه‌ها در تنکابن پس از سیل تقریباً به نقطه استاندارد رسیده است، گفت: ۳۰ هزار متر زمین پس از سیل تملک شده است.

هفت واحد تولیدی راکد احیا شد

حسینی جو درباره نتیجه جلسات کارگروه اشتغال و رفع موانع تولید هم بیان داشت: با پیگیری‌هایی که در همین جلسات انجام دادیم توانستیم ۷ واحد تولیدی غیر فعال را به چرخه تولید و اشتغال بازگردانیم و برای یکی از این واحدهای تولیدی فقط توانستیم از بیمه تأمین اجتماعی ۶۰۰ میلیون تومان تخفیف بگیریم.

فرماندار تنکابن با بیان اینکه برای ادامه فعالیت شرکت پارس نئوپان، ۱۳ میلیارد تومان در قالب تسهیلات، اعتبار تزریق کردیم، گفت: برای احیای شرکت خزر خز سابق و رفع موانع آن هم با برگزاری بیش از ۱۵ جلسه توانستیم این کارخانه را در قالب تولید لوله‌های مانیسمان فعال کرده و هم اکنون بیش از ۵۰ نفر در آن اشتغال دارند که این میزان پس از راه‌اندازی فاز نخست کارخانه به حدود ۱۵۰ نفر افزایش می‌یابد.

حسینی جو با بیان اینکه تنکابن حائز رتبه دوم در جذب اعتبار برای پرداخت تسهیلات اشتغال در مازندران است، افزود: ما برای راه اندازی یکی از شرکت‌های تولیدی توانستیم ۶ میلیارد تومان وام کم بهره از صندوق کارآفرینی جذب کرده و در صدد هستیم که ۳ میلیارد تومان دیگر هم برای این واحد تولیدی تسهیلات اخذ کنیم که با راه‌اندازی آن دست کم ۵۰ نفر مشغول به کار خواهند شد.

وی درباره روستای کاوی ملک که از نظر راه دسترسی و برق دارای مشکل است، هم اظهار داشت: در سال ۹۹ برای زیرسازی راه دسترسی این روستا مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار در نظر گرفتیم و با مکاتباتی که با ادارات برق و گاز داشتیم انتظار داریم این روستا هم در آینده‌ی نزدیک از این امکانات رفاهی برخوردار شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1347010
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.