نیمه‌ اول لیگ نوزدهم به پایان رسید و تیم‌ها بعد از برگزاری یک بازی از نیم‌فصل دوم، حالا در حال جذب بازیکن‌های جدید و برنامه‌ریزی برای تجدید قوا و آماده شدن هستند. آنالیزورها و کادر فنی تیم‌ها هم فرصت مناسبی دارند تا نگاهی به جزئیات عملکرد تیم‌شان در نیم‌فصل اول داشته باشند و بر اساس این آمارها، برای نیم‌فصل دوم تیم‌ برنامه‌ریزی کنند.
نساجی که تنها نماینده فوتبال شمال کشور در لیگ نوزدهم است، نیم‌فصل را خیلی خوب آغاز کرد. قائمشهری‌ها نخستین گل لیگ نوزدهم را مقابل تیم تازه وارد سیرجانی به نام خودشان ثبت کردند تا خبر از حضوری متفاوت در لیگ برتر بدهند.
نساجی‌چی‌ها که با ۹ بازی تدارکاتی بدون باخت با مهاجری وارد لیگ نوزدهم شده بودند، در بازی اول نشان دادند که چقدر در ارائه بازی مالکانه خوب عمل می‌کنند. روندی که جز یکی دو بازی، در بقیه دیدارها آن رابه خوبی نشان دادند و توانستند حریف‌ها را آزار دهند.
شاگردان مهاجری تا پایان هفته پنجم عملکرد خیره‌کننده‌ای داشتند و حتی توانستند به بهترین رتبه تاریخ نساجی دست پیدا کنند. پایان هفته پنجم جدول لیگ برتر برای هواداران پرشور نساجی پر از هیجان بود. نساجی توانسته بود از ۵ بازی ۸ امتیاز به دست بیاورد و روی پله سوم جدول بایستد. جالب‌تر این که با ۱۲ گل زده بهترین خط حمله لیگ برتر را در اختیار داشت. آن‌ها تابستان را به داغ‌ترین شکل ممکن تمام کردند و وارد پاییز شدند. اما پاییز برای نساجی، خزان گلزنی و نتیجه نگرفتن‌های این تیم بود.
از هفته پنجم به بعد روند ناکامی‌های نساجی آغاز شد تا نساجی بعد از ۵ هفته‌ پرشور و هیجانی، ۵ هفته‌ عجیب و نگران‌کننده را آغاز کند. موتور گلزنی نساجی بعد از تساوی هفته پنجم مقابل پارس جنوبی جم خاموش شد و حدود ۶۴۰ دقیقه بعد جلوی استقلال در قائمشهر با تک‌گل بی‌ثمر «محمد عباس‌زاده» روشن شد.
نساجی با احتساب یک بازی جام حذفی ۶ بازی را بدون این که گلی بزند پشت سر گذاشت و ۱۰ بازی را هم بدون پیروزی تمام کرد! اگر بازی هفته شانزدهم با گل‌گهر به خاطر تغییر در برنامه‌ریزی‌های لیگ انجام نمی‌شد، نساجی پاییز را بدون پیروزی تمام می‌کرد.
نگاهی به آمار بازی‌های نساجی در ۱۵ بازی نیم‌فصل اول نشان می‌دهد که این تیم خوب بازی کرد، اما کمتر از نساجی نکونام نتیجه گرفت. مهاجری از نساجی تیمی تهاجمی و خطرناک ساخت که خیلی از تیم‌ها را آزار می‌داد، اما از هفته پنجم به بعد راه‌های گلزنی را گم کرد. 
تیمِ مهاجری از ۱۵ بازی نیم‌فصل ۲ برد و ۷ تساوی به دست آورد و ۶ بازی را هم باخت تا در مجموع ۱۳ امتیازی شود و با ۳ امتیاز کمتر از نساجیِ نکونام در نیم‌فصل اول لیگ هجدهم، این نیم‌فصل را به پایان برساند. وجه اشتراک این نیم‌فصل با نیمه‌ اول فصل قبل برای نساجی، تعداد گل‌های زده بود. نساجی در هر دو نیم‌فصل ۱۵ گل به ثمر رساند. البته ۱۲ گل این نیم‌فصل در ۵ هفته اول به ثمر رسید و در ۱۰ هفته بعد توانست فقط ۳ گل وارد دروازه حریفان کند. از ۱۵ گل نساجی هم ۹ گل در استادیوم وطنی زده شد و ۶ گل در بازی‌هایی که نساجی مهمان بود.
اما خط دفاع نساجیِ مهاجری، ضعیف‌تر از نساجیِ نکونام بود. نساجی نیم‌فصل اول لیگ هجدهم ۱۶ گل دریافت کرده بود که این رقم در ۱۵ بازی نیم‌فصل اول لیگ امسال به ۲۲ گل رسید. یعنی ۷ گل خورده‌ بیشتر؛ ۱۱ گل در بازی‌های خانگی و ۱۱ گل هم در بازی‌های خارج از خانه.
تیمِ مهاجری عملکرد خوبی در بازی‌های خارج از خانه نداشت و از ۲۱ امتیاز ممکنِ ۷ بازی خارج از خانه، با کسب ۳ تساوی فقط ۳ امتیاز به دست آورد. نساجی در بازی‌های خانگی هم انتظارها را در کسب نتیجه برآورده نکرد و حتی سنگین‌ترین شکست خانگی دو دهه اخیرش در همین نیم‌فصل مقابل تراکتورسازی با نتیجه ۴ بر صفر رقم خورد.
با این حال نساجیِ امسال بر خلاف سال گذشته یک تیم کاملا تهاجمی بود. کیفیت خوب بازی‌های این تیم باعث شد که هواداران پس از هر بازی و حتی بعد از تمام شکست‌ها، این تیم را ایستاده تشویق کنند. نساجی تقریبا در همه‌ بازی‌ها تعداد پاس بیشتری نسبت به حریفان داشت و دقت پاس بازیکنان این تیم هم بیشتر بود.
این تیم در ایجاد خطر روی دروازه حریفان هم وضعیت مناسبی داشت. اما از ده‌ها موقعیت گل که بازیکنان این تیم ایجاد کردند، فقط ۱۵ توپ وارد دروازه حریفان شد. شاگردان مهاجری در ۱۵ بازی نیم‌فصل اول ۱۹۸ شوت، یعنی به طور میانگین ۱۳ شوت در هر بازی به سمت دروازه حریفان زدند که یک سوم این شوت‌ها، یعنی ۶۷ شوت داخل چارچوب بود.

نساجی‌چی‌ها در این ۱۵ بازی ۲۲۳ خطا هم روی بازیکنان حریف انجام دادند و ۲۷ کارت زرد گرفتند. نساجی در روزهای تعطیلی لیگ که پس از هفته شانزدهم آغاز شد، در جدول همانجایی ایستاده که پایان دو نیم‌فصل لیگ هجدهم ایستاده بود. شاید نیم‌فصل دوم با مستقل شدن مدیریت این باشگاه، مشکلات تیم کمتر شود و موقعیت گل‌های نساجی هم بیشتر به گل تبدیل شوند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.