مدیرکل ورزش و جوانان مازندران گفت: طرح مطالعات مرمت و بازسازی استادیوم شهید متقی شهر ساری به عنوان یکی از پیرترین استادیوم های ورزشی در سطح استان و حتی کشور خاتمه یافت و بزودی مرمت و نوسازی این ورزشگاه اجرایی می شود.
حبیب حسین زادگان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای اجرای طرح مرمت و بازسازی ورزشگاه شهید متقی ساری در فاز اول ۳۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب شد و طبق برنامه ریزی عملیات اجرایی آن حدود ۲۴ ماه خاتمه خواهد یافت.
وی اظهار داشت: با پیگیری استاندارمازندران اعتبار اولیه برای مرمت و بازسازی این ورزشگاه تامین شد و امیدواریم که با تامین به موقع بودجه این ورزشگاه نیز همانند سه ورزشگاه دیگر نو نوار تحویل فوتبال دوستان این خطه شمال کشور شود.
به گفته وی عملیات بازسازی ورزشگاه شهید متقی شهر ساری اوایل آبان ماه سال جاری همزمان با هفته تربیت بدنی شروع خواهد شد.
استادیوم ۱۵ هزار نفری شهید متقی که در حاشیه مرکزی شهر ساری مرکز استان مازندران قرار دارد یکی از فضاهای ورزشی نوستالوژیک برای مردم این خطه شمال کشور و حتی مردم استان های گیلان و گلستان است که روزگاری فوتبالدوستان شاهد برگزاری رقابت های فوتبالی تیم های استان های شمالی کشور در این استادیوم بودند.
اگرچه شهر ساری هیچ گاه تیم در سطح اول رقابت های فوتبال کشور نداشت، ولی در این استادیوم سه بار رقابت های جام حذفی با حضور تیم پرسپولیس برابر تیم های استقلال بندرترکمن( پیش از تشکیل استان گلستان ) در سال ۶۵،شموشک نوشهر - پرسپولیس (جام حذفی ۸۲–۸۱) و نوژن مازندران - پرسپولیس (نیمهپایانی جام حذفی ۸۵–۸۴) برگزار شد که در اردیبهشت سال ۸۰ همزمان با برگزاری دیدار تیم شموشک نوشهر با پرسپولیس تهران به دلیل ازدحام بیش از حد جمعیت سقف جایگاه تماشاگران فروریخت و تعدادی تماشاچی مصدوم و ۲ نفر کشته شدند.
در دو سال اخیر سه ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر، هفت تیر بابل و شهدای نوشهر با اعتباری افزون بر ۴۰۰ میلیارد ریال بازسازی و مرمت شد و با اجرای بازسازی استادیوم شهید متقی ساری، این چهارمین ورزشگاهی است که در این استان با داشتن ۲ تیم فوتبالی نساجی در لیگ برتر و رایکا ( خونه به خونه سابق) بازسازی می شود.
در مجموع طبق گزارش اداره کل ورزش و جوانان مازندران در دولت تدبیر و امید ۵۰ سالن ورزشی در این استان با اعتبار بیش از یک هزار میلیارد ریال ساخته شد و ۹۰ فضای ورزشی به مساحت ۲۲۴ هزار متر مربع نیز در دست ساخت قرار دارد و پیش بینی می شود این فضاهای ورزشی که برای تکمیل آنها ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است، تا سال ۱۴۰۰ به پایان برسد.
هم اکنون سرانه فضای ورزشی مازندران ۱.۲ متر مربع است که با بهره برداری از پروژه های عمرانی ورزشی این سرانه به ۱.۵ متر مربع پیش بینی در برنامه ششم توسعه می رسد.
مازندران با داشتن حدود ۱۲۰ هزار ورزشکار بیمه ای و ۸۰۰ هیات استانی و شهرستانی حدود ۱۵۰ تیم در رقابت های مختلف ورزشی در سطح لیگ برتر و یک در بخش بانوان و آقایان دارد.