معاون عمرانی استاندار مازندران گفت: جهاد دانشگاهی، پل ارتباطی در اجرای اقتصاد مقاومتی در دانشگاه ها، بازار کار و صنعت است.
به گزارش ایسنا مازندران، مهدی رازجویان در دیدار با رییس جهاد دانشگاهی مازندران و بازدید از دفتر ایسنا ضمن تبریک روز خبر نگار با بیان اینکه جهاد دانشگاهی از پتانسیل بالایی برخوردار است و پتانسیل بالای آن هم به خاطر نیروهای فعال با تفکری بالا بوده که مبتنی برعلم است، اظهار کرد: این نهاد دانشگاهی برای اینکه بتواند علمی را در جامعه اشاعه و ترویج کند، اقدامات مهمی انجام داده است.
وی با اشاره به اینکه باید به جهاد دانشگاهی در سال رونق تولید و اقتصاد مقاومتی توجه بیشتری داشت، تصریح کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری، اقدامات باید بر پایه علم و نوآوری باشد و به تولید داخل، کیفیت، کارایی و به روز بودن تولیدات توجه بیشتری داشته و با افزایش آن با تولید خارجی رقابت کند.
معاون عمرانی استاندار مازندران با تاکید بر اینکه اگر می خواهیم اجناس خارجی وارد نکنیم، باید به تولید داخل بها دهیم، گفت: در تولید داخلی، اجناسی را تولید کنیم که قابل مصرف در کشورمان باشد و مردم انگیزه خرید جنس خارجی را نداشته باشند؛ به طور مثال ما در ایران، یخچال و تلویزون تولید می کنیم چرا باید یخچال های خارجی بخریم.
رازجویان با بیان اینکه باید دقت در تولید داخل، تنوع کاری و به روز بودن همراه با پشتوانه دانش و علم باشد، افزود: جهاد دانشگاهی می تواند در اقتصاد مقاومتی و ارایه دانش های بروز مردم و عامه کردن آن، در توانمند کردن دانشجویان و دانش آموزانی که می خواهند به دانشگاه ورود پیدا کنند، گام بردارد.
وی افزود: جهاد دانشگاهی می تواند پل ارتباطی دانشگاه و بازار کار و صنعت بوده و به عنوان یک پتانسیل روی آن سرمایه گذاری کرد.
معاون عمرانی استاندار مازندران با اشاره به اینکه امیدواریم بتوانیم با پشتوانه علمی و ظرفیتهای جهاد دانشگاهی در راستای توسعه استان قدمهای محکمتری برداریم، بیان کرد: جهاد دانشگاهی مازندران خاص است و ما خواستار تعاملات بیشتر این نهاد با استانداری هستیم.
رازجویان در ادامه اظهار کرد: جهاد دانشگاهی با دولت تدبیر و امید
بسیار همراه است و از آنجا که از پشتوانه علمی نیز برخوردار بوده میتواند برای
استان در زمینه تولیدات داخلی و یافته های پژوهشی مفید و موثر باشد.
وی با تاکید بر اینکه موضوع پسماند، مازندران پاک و سیمای شهری
بسیار مهم است، تصریح کرد: هر چند اقتصاد استان وابسته به کشاورزی است اما باید
برای گردشگر به گونهای برنامهریزی کنیم تا برای استان آورده ای در زمینه اقتصاد
گردشگری بیاورد.
معاون عمرانی استاندار مازندران افزود: مدیر کل گردشگری را مسئول و
متولی گردشگری بدانیم و در این حوزه مطالبهگری داشته باشیم تا با بهانههای
فرادستگاهی بودن گردشگری این صنعت را معطل نکنیم.
رازجویان با بیان اینکه کنار سواحل، زمینهای شیبدار و دامنههای
مازندران مکانهای خوبی برای گردشگری است، بیان کرد: باید همه دستگاهها برای
توسعه گردشگری پای کار بیایند و برای رونق گردشگری در استان تلاش کنند.
وی با تاکید بر ضرورت رونق صنایع تبدیلی در استان خاطرنشان کرد: مزیت
اول استان کشاورزی بوده و لازم است تمام ظرفیت مازندران برای فعال کردن همه بخشهای
کشاورزی به
کارگیری شود و با برنامههای مناسب انگیزه کشاورزان را افزایش دهیم.
انتهای پیام