مسئول طرح جمعآوری زکات مازندران روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: امامزادههای شاخص که از سوی اوقاف استان مشخص شد در آنها این طرح اجرا میشود.
حجت الاسلام مهدی بریمانی با اشاره به اینکه در هر شهرستان یک یا ۲ قربانگاه ابراهیمی برپا میشود، افزود: در انتخاب این امامزادهها سعی شده بقاعی که در مسیر پررفت و آمد زائران قرار دارند به این امر اختصاص یابد.
وی در تعریف ویژگی قربانگاههای ابراهیمی ، گفت: در این مکانها علاوه بر فراهم کردن امکانات و تجهیزات مورد نیاز ذبح دام، تیم دامپزشکی و بهداشتی برای نظارت حضور دارند .
به گفته مسئول ستاد زکات مازندران خیران می توانند با حضور در این مکان ها و تحویل دام، قربانی را انجام بدهند و به اندازه مورد نظر گوشت نذری را تحویل تا از سوی کمیته امداد امام خمینی (ره) در اختیار نیازمندان قرار بگیرد.
وی ادامه داد: علاوه بر این مراکز، حدود یکصد پایگاه در مکان های پرتردد از جمله میادین و مساجد مازندران برپا می شود و نذورات قربانی عید قربان را جمع آوری می کنند.
بریمانی گفت: نذورات عید قربان در همان روز میان نیازمندان توزیع می شود و به دست آنها می رسد.
وی افزود : علاوه بر قربانگاه های ابراهیمی و برپایی یکصد پایگاه ، نیکوکاران استان می توانند کمک های خود در عید قربان را از طریق تلفن همراه با شماره گیری #۰۱۱*۱*۸۸۷۷* پرداخت کنند.
/۱۸۹۹/۲۰۹۶