به گزارش ایرنا،حسن خیریانپور روز شنبه در مراسم معرفی مدیر جدید شعب بانک کشاورزی مازندران با اشاره به تولید سالانه هفت میلیون تن انواع محصولات کشاورزی که بییشتر آن مازاد بر مصرف استان و حتی کشور است، افزود: به رغم اینکه چهار پایانه صادراتی گل و گیاه ، ماهیان خاویاری ، برنج و مرکبات از دیر باز در حال ساخت است، اما بهره برداری ازاین طرح ها هنوز محقق نشده است.
وی با بیان اینکه مازندران با تنوع محصولات کشاورزی نقش محوری در رونق اقتصادی ، ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری در استان و امنین غذایی کشور دارد، گفت: بانک کشاورزی به عنوان بانک تخصصی همواره در خدمت توسعه سرمایه گذاری بخش کشاورزی استان بوده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران تاکید بر توجه به پایانه های صادراتی محصولات کشاورزی را اولویت مهم استاندار بومی استان برشمرد و افزود: وجود سه بندر، ۳۸۰ کیلومتر راه آهن و ۳۳۰ کیلومتر ساحل دریا به عنوان ظرفیت های استان برای صادرات محصولات کشاورزی است ضمن این که حدود ۱۰۰ نوع محصول کشاورزی و همچنین ۲۵ نوع گونه گیاهی همچون گل محمدی و گل گاوزبان ، ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن مرکبات، ۱۸۰ هزار تن کیوی و ۹۵ هزار تن محصولات شیلاتی در مازندران تولید میشود که در هر یک از این محصولات مازاد بر مصرف و قابلیت صادراتی دارند.
وی با اعلام این که تاکنون از محل بسته رونق تولید ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به واحد تولیدی استان پرداخت شده است، گفت : بخش کشاورزی ظرفیت بیشتری برای پرداخت تسهیلات رونق تولید دارد و بانک های عامل باید تلاش دو چندانی برای پرداخت تسهیلات بیشتر به این دسته از واحدهای تولیدی استان داشته باشند.
خیریانپور فعالیت بانک کشاوزی استان مازندران را در پرداخت تسیهلات بویژه تسهیلات خرد و ارزان قیمت به تولید کنندگان قابل قبول توصیف کرد و افزود: اشتغالزایی در حوزه کشاورزی از برنامه های مهم استان است.
در حال حاضر استان مازندران با تولید ۷۲ نوع محصول زراعی و باغی سالانه حدود هفت میلیون تن محصول کشاورزی تولید میکند.
این استان با برخورداری از تنها ۲.۵ درصد از سطح زراعی کشور، سالانه هفت درصد از تولیدات کشاورزی و ۱۱ درصد از ارزش اقتصادی کشاورزی کشور را در اختیار دارد.
در این مراسم ضمن قدردانی از علی کمندی مدیر سابق شعب بانک کشاورزی مازندران ، محمد تقی قزل سفلی به عنوان مدیر جدید استان معرفی شد.
قزل سفلی از مدیریت بانک کشاورزی استان گلستان به مازندران آمده است.
۶۹۹۰/۱۶۵۴