رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: در حال حاضر توسعه گردشگری دریایی به عنوان یک ضرورت و مطالبه برای گردشگران و مسافران در مازندران تبدیل شده است.
به گزارش ایسنا مازندران، علی اصغر مونسان عصر امروز در افتتاح سرای گردشگری سیمرغ محمودآباد با بیان اینکه یکی از ظرفیت های بزرگ مازندران وجود دریای خزر است که تاکنون به آن کمتر پرداخته شد، اظهار کرد: در بحث گردشگری دریایی در مازندران نقاطی مشخص شده و سرمایه گذاران می توانند در کمترین زمان برای توسعه گردشگری دریایی اقدام کنند.
وی با اشاره به اجرای ۱۱۰ پروژه گردشگری در مازندران، تصریح کرد: این طرح ها اکنون با اعتبار بیش از ۱۶ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری درقالب پرداخت تسهیلات حمایتی به سرمایه گذاران بخش خصوصی درحال اجرا است.
رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خاطرنشان کرد: از ۱۱۰ طرح گردشگری ۵۴ طرح هتل بوده که ۶ هتل با ستاره بوده که در مازندران هتل ۵ ستاره یک عدد بوده که مابقی در حال اجرا است.
مونسان با بیان اینکه با وجود گردشگرپذیربودن مازندران وجود هتل های ۵ ستاره از نیازهای جدی استان بوده است، گفت: با هدف گذاری که برای طرح های گردشگری درمازندران انجام شد بیش از ۵۰ درصد طرح ها تا پایان دولت دوازدهم تکمیل وافتتاح می شود.
وی با اشاره به اینکه با توجه به وضعیت اقامتی که در سال های اخیر درمازندران به آن توجه شده، ظرفیت سازی خوبی درمازندران انجام شد، افزود: درحال حاضر توسعه برنامه های گردشگری وسرگرم کننده تفریحی باید در برنامه های توسعه ای استان در اختیار سرمایه گذاران قرار گیرد.
*یک میلیون سایت شناخته شده در کشور
رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری با بیان اینکه تاکنون حدود یک میلیون سایت تاریخی شناخته شده در کشور وجود دارد، بیان کرد: به علت کمبود اعتبار تاکنون کاوش های لازم برای مرمت وبازسازی در سایت های تاریخی انجام نشده است.
مونسان یادآور شد: حدود ۲ هزار بنای تاریخی در کشور در دست مرمت وبازسازی است که درحال رایزنی با دولت ومجلس برای اختصاص دادن ردیف افزایشی اعتبار برای تکمیل طرح های نیمه کاره مرمت وبازسازی بناهای اولویت دار تاریخی در کشور هستیم.
*ضرورت حمایت از سرمایه گذاران
علی اسماعیلی نماینده مردم محمودآباد و نور در مجلس شورای اسلامی در ادامه این مراسم با بیان اینکه مازندران با حدود ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفرجمعیت سالانه پذیرای بیش از ۲۰ میلیون گردشگر داخلی و خارجی است، اظهار کرد: اما امکاناتی که به این استان اختصاص داده می شود، متناسب پذیرش حجم سفر ده ها میلیونی مسافران نیست.
وی با تاکید بر ضرورت حمایت از سرمایه گذاران گفت: ایجاد هتل و مراکز گردشگری در مازندران با توجه به استقبال میلیونی مسافر به این استان باید مورد حمایت ویژ قرار گیرد.
نماینده مردم محمودآباد و نور در مجلس شورای اسلامی افزود: مازندران نیاز به حمایت داشته تا با ایجاد هتل ها و مراکز گردشگری خدمات بهتری به گردشگران و مسافران ارائه دهد.
*محمودآباد شاه راه مازندران در حوزه گردشگری است
سیف الله فرزانه مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران نیز با بیان اینکه این استان به دور از مسائل سیاسی در حوزه صنعت گردشگری در حال گسترش است، بیان کرد: برای حمایت وتشویق سرمایه گذاران برای ایجاد طرح های توجیهی درراستای جذب گردشگری روستایی ودریایی در این استان آماده هستیم.
وی با اشاره به اینکه سرای سیمرغ محمودآباد تکمیل کننده پروژه های تفریحی در مازندران است، افزود: بیشتر شهرهای مازندران از مواهب خدادادی جنگل، کوه ودریا بهره مند بوده وباید به سمت ایجاد و رونق گردشگری در روستاها و سفرهای دریایی در استان قدم برداشت.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران خاطرنشان کرد: طرح های اقامتی در مازندران رو به اتمام است و مراکز سرگرمی و تفریحی باید با جدیت پیگیری و رفاه حال مردم منطقه ومسافران ایجاد شود.
انتهای پیام