مدیرکل سیاسی و انتخابات مازندران گفت: "مازندران پاک" طرحی برای زودن زباله از چهره طبرستان بوده که با هدف زباله زدایی از جادهها و اماکن عمومی استان با کمک دهیاریها، شوراها، کارکنان دولت و مردم است.
به گزارش ایسنا مازندران، مهدی محمدی در گردهمایی منطقهای بخشداران مازندران که به میزبانی نوشهر در سالن اجتماعات فرمانداری این شهر برگزار شد با اشاره به اهمیت پاکسازی زباله از مازندران و تاکیدات استاندار در این زمینه اظهار کرد: طرح میراث ماندگار و مازندران پاک یکی از ایدههای استاندار مازندران بوده که نقطه امیدی در پاک کردن چهره استان از زباله است.
وی با تاکید بر تعامل و مشارکت بخشداران در اجرای طرح مازندران پاک افزود: این طرح یکساله با هدف زباله زدایی از جادهها و اماکن عمومی استان با کمک دهیاریها، شوراها، کارکنان دولت و مردم است تا با فرهنگسازی "نه به زباله" و ایجاد فرهنگ درختکاری در مازندران، بازگشتی به گذشته زیبای استان باشد.
* جلوگیری از ساخت و ساز غیرمجاز جز وظایف بخشداران است
مدیرکل سیاسی و انتخابات مازندران با بیان اینکه مشارکت بخشداران نقش مهمی در پاکسازی راهها و جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در جهت حفظ اراضی کشاورزی دارند، تصریح کرد: جلوگیری از ساخت و ساز غیرمجاز جز وظایف بخشداران است و باید در اجرای آن با جدیت برخورد کنند تا از تغییر کاربری اراضی قابل کشت استان جلوگیری شود.
محمدی با تاکید بر ضرورت رعایت حریم حفاظتی جادهها گفت: این حریم حفاظتی چه در جاده شهری و چه روستایی با هماهنگی اداره راهداری، حمل و نقل جادهای و شهرسازی و جهاد کشاورزی مازندران به طور کامل باید تعیین تکلیف شود.
وی با اشاره به در پیش بودن انتخابات اسفند ماه ابراز کرد: بخشداران به عنوان مجریان برگزاری انتخابات علاوه بر همکاری با دستگاههای اجرایی باید مرور قوانین انتخاباتی را مورد توجه قرار دهند تا با اشرافیت کامل شاهد برگزاری انتخابات خوبی در استان بود.
* سرانه نانوایی در استان مازندران به ازای هر ۵۵۰ نفر یک واحد است
محمد جعفری مدیرعامل غله و بازرگانی منطقه ۲ کشور با بیان اینکه با وجود پنج هزار و 500 نانوانی، سرانه نانوایی در استان مازندران به ازای هر ۵۵۰ نفر یک واحد است، اظهار کرد: این سرانه در کشور هزار و 300 نفراست.
وی با اشاره به اینکه بالاترین کیفیت گندم و آرد متعلق به استان مازندران و گلستان است، افزود: مصرف سالانه گندم استان ۴۰۰ هزارتن است که از این میزان ۸۶ هزارتن در مازندران تولید و مابقی از استان های دیگر وارد می شود.
*خرید تضمینی دانه روغنی کلزا جز الویت استان مازندران
مدیرعامل غله و بازرگانی منطقه
۲
کشور با اشاره به پرداخت
۹۷
درصد بهای گندم خریداری شده
از کشاورزان گفت: خرید تضمینی دانه روغنی کلزا جز الویت استان مازندران است و در این
راستا
۲۳
هزارتن کلزا
خریداری شده و
۹۸
درصد
بهای آن نیز پرداخت شد.
* بیش از ۴۲۰ میلیون گونه گیاهان زینتی در استان مازندران وجود دارد
عزیزالله شهیدی فر رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در ادامه با بیان اینکه مازندران با توجه به حجم پوشش جنگلی و گیاهی خود بخش قابل توجهی از اکسیژن کشور را تأمین میکند، ابراز کرد: بیش از ۴۲۰ میلیون گونه گیاهان زینتی در استان مازندران وجود دارد که بیش از ۷۰ درصد آن در غرب مازندران است،
وی ادامه داد: درسال ۹۷ از مجموع ۳۰۰ هزارتن صادرات در بخش کشاورزی، ۱۱۲ هزارتن کیوی بوده که ۸۰ هزارتن آن از استان مازندران و از این میزان ۷۰ درصد از غرب استان صادرشده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی مناسبی و وجود اراضی شیب دار می توان روستائیان را به سمت پرورش گیاهان دارویی مثمر سوق داد.
* نوشهر نیازمند زیرساخت ها و امتیازات ویژه
عبدالصمد صفرنژاد فرماندار نوشهر نیز در این گردهمایی گفت: به علت وضعیت خاص موجود در سواحل 60 کیلومتری نوشهر و عمق زیاد آن غرقی تا حدی زیاد است و این موضوع انرژی بسیاری از متولیان می گیرد.
وی تصریح کرد: باتوجه به گردشگرپذیربودن و ساکنان غیربومی بسیاری که در شهرستان وجود دارد،نوشهر نیازمند زیرساخت ها و امتیازات ویژه ای است.
*وجود 219 نقطه حادثه خیز در راه های استان مازندران
اسماعیل فولادی سوادکوهی معاون راهداری و حمل و نقل جادهای استان مازندران نیز در این جلسه گفت: بر اساس قانون، ریختن هرگونه زباله و نخاله در کنار راهها ممنوع بوده و اداره راهداری با توجه به اعتبارات و کافی نبودن ماشین آلات و نیرو نیازمند مشارکت بخشداریها برای پاکسازی حاشیه راهها است.
وی افزود: مازندران با دارا بودن ۱۰ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه کوهستانی و جلگهای به لحاظ نیرو و تجهیزات قادر نیست به تنهایی و بدون مشارکت بخشداریها قادر به عملیاتی کردن طرح مازندران پاک نیست.
معاون راهداری و حمل و نقل جادهای استان مازندران با اشاره به وجود ۲۱۹ نقطه حادثه خیز در راه های استان متذکر شد: از این تعداد نقاط حادثه خیز مازندران ۵۱ نقطه پر تصادف و ۱۶۸ نقطه مابقی دارای تصادف است.
* ضرورت حفظ و نگهداری نهالها در مسیرهای اصلی و روستایی
عبدالرضا سنگاری مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران - نوشهر نیز در این جلسه با اشاره به ضرورت حفظ و نگهداری نهالها در مسیرهای اصلی و روستایی گفت: تنها کاشت نهال از سوی بخشداران و دهیاران کافی نیست و آنها باید مسئولیت حفظ و نگهداری آنها را بر عهده گیرند.
در این جلسه بخشداران حاضر به بیان مهم ترین مسائل و مشکلات بخش خود پرداختند و بر ضرورت روکش آسفالت فرسوده مسیرهای اصلی و فرعی ، مستقر شدن راهدارخانه با نیروها و ماشین آلات مورد نیاز، ایجاد راه دسترسی استاندارد و ایمن به روستاها از راهها اصلی، بازنگری حریم راههای روستایی و لایروبی رودخانهها ، برخورد با متخلفان تخلیه زباله و نخاله در راهها، خط کشی متناوب، نصب گاردریل و روشنایی در جادههای مه گیر و کوهستانی تاکید کردند.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4انتهای پیام