معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران گفت: این سرزمین نیازمند مدیرانی شایسته است تا از فرصت ها به نحو درست استفاده کنند.

به گزارش ایسنا مازندران، حسین حسن نژاد سورکی در همایش دهیاران غرب استان که با حضور مدیرکل امور روستایی استانداری و مسئولان استانی و شهرستانی به میزبانی نوشهر در ارودگاه شهید رسولی برگزار شد، اظهار کرد: مازندران با داشتن خاکی زرخیز و طبیعتی بکر دارای مردمانی سخت کوش است که لایق مدیرانی شایسته هستند.

وی با اشاره به اینکه اگر طی این سال ها کوتاهی در رسیدگی به مسائل و مشکلات استان پیش آمده است باید همه مدیران و بخش عمومی به آیندگان پاسخ دهند، تصریح کرد: همه ما در مقابل مردم وظایفی داریم، نباید به وضع موجود قانع باشیم و باید با نگاه نو و طرح های مناسب از همه ظرفیت ها استفاده کرد.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران با تاکید بر فراهم نمودن زمینه جهت جلب اعتماد مردم و مشارکت عمومی گفت: شوراها و دهیاران به عنوان نماینده مردم نقش مهمی در جلب مشارکت افراد جامعه دارند.

حسن نژاد سورکی با بیان اینکه شوراهای اسلامی به عنوان تجلی اراده مردم در منطقه هستند، افزود: باید به این نهاد مردمی و محلی احترام گذاشت و در طول تصمیمات همه مردم را لحاظ کرد.

وی خاطرنشان کرد: در صورتی که بخشداران این نگاه را به دهیاران داشته باشند می تواند به اهداف نظام از جمله افزایش مشارکت مردم دست یافت.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران با اشاره به اینکه روستاهای مازندران فرصت های جدی جهت فعالیت های تولیدی، کشاورزی و گردشگری را باهم دارد، بیان کرد: اینکه به مازندران تنها به عنوان قطب کشاورزی نگریسته شود، اشتباه است  و باید به همه ظرفیت های آن از جمله بوم گردی توجه ویژه کنیم.

حسن نژاد سورکی ایجاد فرصت های شغلی در روستاها را توسط بخشداران و دهیاران یکی از راه حل های مناسب جهت کاهش بیکاری عنوان کرد و گفت: اگر بخش کشاورزی غیر اقتصادی است باید به بازار محصولات، ترویج و تولید بیشتر توجه کرد و همچنین مشاغل خانگی نیز برای اشتغالزایی بسیار موثر است.

وی با تاکید بر توجه به زیرساخت های گردشگری در استان، اظهار کرد: تغییر کاربری زمین ها جهت ویلاسازی هیچ کمکی به توسعه گردشگری استان نمی کند و حتی صدمات جبران ناپذیری را به مازندران وارد می کند.

 

  خسرو طالبی مدیر کل امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران نیز در ادامه این همایش با بیان اینکه دهیاران بواسطه ارتباط تنگاتنگی که با مردم دارند کار سختی در پیش دارند، تصریح کرد: خدمات اساسی و شایسته ای که دهیاران در مدت ۲۱ سال از عمر دهیاری ها ارائه دادند، بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: دهیاران علیرغم نوپایی قانون مدون و پایداری شغلی ندارند و نمایندگان مجلس باید در این خصوص قانون مدونی را جهت حمایت از دهیاران تدوین و مصوب کنند.

مدیر کل امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران با تاکید بر اینکه باید به دهیاران توجه بیشتری شود، گفت: اگر به فکر توسعه روستا با نگاه نوین بوده تا متحول شود چاره ای به جزء اینکه به نمایندگان مردم در روستاها  ارزش بیشتری دهیم، نیست.

طالبی با اشاره به اینکه ۴۲ درصد جمعیت استان روستایی است، اظهار کرد: تعداد  ۴۶ دستگاه خدمات رسان در روستاها وجود دارد  که هیچ کدام باهم هماهنگ نیستند و برای اجرای طرح و پروژه در روستاها اختلافاتی پیش می آید که به ضرر روستا است.

وی با تاکید بر اینکه در صورتی که قائل به توسعه هستیم چاره ای به جز رفتن به روستا وجود ندارد، تصریح کرد:  طی این سال ها اقدامات  خوبی در روستاها انجام شد که در توسعه آن تاثیرگذار بوده است.

مدیر کل امور روستایی و شوراهای  استانداری مازندران بر افزایش وفاق و همدلی بین دهیاران تاکید کرد و گفت: این روند را باید اصلاح کرد تا به دهیاران شکل قانونمند تری داد.


انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.