مدیرعامل فرودگاه های کشور با بیان اینکه هیچ نگرانی بابت سن ناوگان هوایی کشور وجود ندارد،گفت: با اجرای پروژه های مدرن در فرودگاه های مازندران،این استان دیگر کمتر در بخش پروازی با مشکل رو به رو خواهد بود.
سیاوش امیرمکری در گفت وگو با ایسنا مازندران، با بیان اینکه فرودگاه های کشور بر اساس نیاز اعزام، پذیرش مسافران در هر منطقه ای را انجام می دهند، اظهار کرد: توسعه در بخش زیرساخت های ترمینالی و فضاهایی که به ارائه سرویس های مسافران می پردازد و همچنین در بخش مربوط به زیرساخت های ارائه خدمات ناوبری و فضاهای پارکینگ و باند فرودگاه ها انجام می شود.
وی تصریح کرد: همه اقداماتی که در فرودگاه در بخش عمران صورت می گیرد متاثر از نیازها، تقاضای مسافر و ایرلاین است که با توجه به ناوگان هواپیمایی و هوایی کشور، گاها نیاز به توسعه عوامل پروازی، ایجاد تجهیزات هوانوردی متناسب در فرودگاه ها برای پرواز ایمن تر پیدا می شود تا لغو پروازها کمتر صورت گیرد.
مدیرعامل فرودگاه های کشور خاطرنشان کرد: ارائه خدمات مسافرین توسط ترمینال ها متناسب با نیاز هر منطقه و متناسب با طرح جامعی که برای فرودگاه ها در نظر گرفته شده انجام می شود.
امیرمکری در ادامه در پاسخ به این پرسش که با توجه به تحریم ها، آیا این موضوع در فرودگاه های کشور تاثیر گذار بوده است یا خیر، افزود: عمده نیاز فرودگاه های کشور در بخش طرح ها و پروژه های اجرایی و توسعه زیرساخت ها در ساختمان ها، ترمینال ها و حتی عوامل پروازی توسط پیمانکاران داخلی به خوبی انجام می شود و هیچ مشکلی وجود ندارد.
وی گفت: تجهیزات ترمینالی و بخشی از تجهیزات هوانوردی از منابع تولید کننده داخلی قابل تامین بوده اما بخشی از تجهیزات هوانوردی که مربوط به ارائه سرویس های نظارتی، اداری و سیستم های هدایت هواپیما به سمت فرودگاه است باید از کشورهای دیگر وارد شود.
امیرمکری تصریح کرد: به خاطر شرایط تحریمی با مشکلات تهیه تجهیزات مواجه هستیم اما با راه هایی که وجود دارد و طی سال های گذشته هم از آن مسیرها و راه ها استفاده می شد سعی شده نیازها تامین شود و تنها تامین بخشی از تجهیزات هوانوردی برای ما محدودیت ایجاد کرده است.
مدیرعامل فرودگاه های کشور با بیان اینکه در حال حاضر حدود 220 فروند هواپیما در حال عملیات هستند و تقریبا عمر متوسط ناوگان هوایی کشور حدود بین 19 تا 20 سال است، افزود: هیچ نگرانی بابت سن ناوگان هوایی کشور وجود ندارد و نگهداری آن ها با کیفیت بالایی در حال انجام است.
امیرمکری اضافه کرد: اینکه برخی پروازها به علت نقص فنی در فرودگاهای دیگر فرود می آیند چیز طبیعی است و نقص فنی برای همه دستگاه ها پیش می آید.
وی در خصوص وضعیت فرودگاه های مازندران ابراز کرد: در فرودگاه های ساری، نوشهر و رامسر پروژه هایی از قبل شروع شده که خوشبختانه بخشی از آن به بهره برداری رسیده است.
مدیرعامل فرودگاه های کشور با بیان اینکه مهم ترین پروژه در فرودگاه ساری نصب دستگاه آی ال اس است، خاطرنشان کرد: با بهره برداری از این سیستم می توان سرویس های ایمن تری را به پروازهایی که انجام می شود ارائه داد.
وی تصریح کرد: همچنین زه کشی عوامل پروازی فرودگاه ساری در حال انجام بوده که جزو پروژه های مهم است.
امیرمکری در ادامه با اشاره به اینکه در فرودگاه نوشهر نیز بخش نهایی طرح توسعه ترمینال در حال اجرا است که ظرف دوماه آینده به بهره برداری می رسد،گفت: با اتمام این طرح ظرفیت فرودگاه به دو برابر افزایش می یابد، همچنین محوطه سازی فرودگاه نیز در حال طراحی است.
مدیرعامل فرودگاه های کشور گفت: در فرودگاه رامسر نیز احداث باند جدید فرودگاه در حال پیگیری است که تا هفته های آینده با رفع موانع موجود این پروژه نیز عملیاتی خواهد شد.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4انتهای پیام