یک پژوهشگر حوزه نشر گفت: تعداد پژوهشگران و نویسندگان در مازندران زیاد است و باید برای حضور این نویسندگان به وادی چاپ آثار برنامه ‌ریزی شود.

به گزارش ایسنا، عبدالحسین آذرنگ در دیدار با رییس جهاد دانشگاهی مازندران با بیان اینکه برگزاری دوره کارگاه آموزشی برای ناشران از نیازهای نشر این استان است، اظهار کرد: شناسایی استعدادهای جوانان و پژوهشگران در زمینه خلق آثار ادبی با مشکلات زیادی روبرو بوده است که چنانچه شناخته نشوند، این استعدادها به هدر خواهند رفت.

وی با اشاره به اینکه از بین 700  نفری که برای نوشتن دانشنامه مازندران همکاری داشتند، 250 نفر از این استان بودند، تصریح کرد: باید از تجربه این دانشنامه برای دیگر استان ها استفاده شود و درباره محورهایی همچون درختان، گیاهان دارویی، رسوم و اطلس دانشنامه های تخصصی تهیه کنند.

پژوهشگر حوزه نشر با بیان اینکه مهم چاپ کتاب نیست، خاطرنشان کرد: موضوع مهم ثبت  و ذخیره مطالب و آثار پژوهشگران به صورت الکترونیک و درقالب یک کتاب الکترونیکی است.

آذرنگ افزود: جهاد دانشگاهی باید میدان دار در عرصه برگزاری آموزش‌ها و کارگاه‌های آموزشی در موضوع نویسندگی، چاپ و نشر باشد.

 

آمادگی جهاد دانشگاهی در ساماندهی ناشران

واحد عبدالهیان رییس جهاد دانشگاهی مازندران در ادامه این نشست گفت: جهاد دانشگاهی آمادگی لازم در جهت ساماندهی ناشران استان را در صورت درخواست و مساعدت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی دارد.

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی خاطرنشان کرد: بر اساس رسالت فرهنگی جهاد دانشگاهی در حوزه نشر، آمادگی داریم دوره‌های تخصصی آموزشی با محوریت انتشارات و نویسندگی مربوط به تولید اثر ورود کنیم.


انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.