به گزارش خبرآنلاین از آمل ،این تفاهم نامه با هدف توسعه، تقویت و بهبود خدمات درمانی و حمایتی از سوی این بیمارستان به جامعه هدف بهزیستی شهرستان آمل، منعقد گردید . پیشتر دکتر قاسمی ریاست محترم بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی شمال به نیابت از اعضاء محترم هیئت مدیره این بیمارستان، در گلریزانی که به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان توسط محب(مجمع حمایتی بهزیستی)برگزارگردید
قول مساعد جهت ارائه خدمات درمانی به مبلغ یکصد مییون تومان به افراد تحت پوشش این مجمع را داده بود لذا این گام اولین حرکت محب در راستای درمان افراد آبرومند و قشر آسیب دیده جامعه ، بعد از جشن گلریزان می باشد . 

در ادامه دکتر قاسمی ضمن قدرشناسی از حمایت های ویژه و شفاف مجمع حمایتی بهزیستی (محب) از مددجویان تحت پوشش بهزیستی و خانواده های آبرومند ، اظهار داشت: ارزش خدمت به همنوعان با هیچ معیاری قابل اندازه گیری نیست و پاداش اخروی برای این خدمات ارزشمند بسیار بالاتر از پاداش دنیوی می باشد .

ایشان همچنین ضمن اشاره به حضور پزشکان دلسوز و خیر  در گروه پزشکی آمل ، اعلام نمودند
بنا داریم به میزان مبلغ 100 میلیون تومان در طول سال به کسانی که از سوی محب معرفی می شوند خدمات رایگان در کلیه بخش های پذیرش اعم از بستری، کلینیکی و پاراکلینیکی ارائه نماییم .

دکتر قاسمی همچنین بیان نمودند: نیت اعضای محترم هیئت مدیره بیمارستان در درجه اول اقتصادی نبوده بلکه ارائه خدمات پزشکی مطلوب و در خورشان بیماران می باشد .

سرکار خانم اسفندیاریان ریاست محترم اداره بهزیستی شهرستان آمل ضمن قدردانی از تجهات مدیر عامل و اعضاء محترم هیئت مدیره بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی شمال نسبت به جامعه هدف بهزیستی شهرستان آمل ، اظهار داشت: خوشبختانه با اخحداث این بیمارستان ، فضایی را بوجود آوردید که دسترسی به پزشکان معالج مطرح بسیار آسان گردیده است .

ایشان همچنین ضمن قدردانی ویژه از نگاه خیرخواهانه و همت بلند آقای مهندس حسام اردشیر بانی مجمع حمایتی بهزیستی ( محب ) در سال 1398 و دیگر خیرین بزرگوار و نیک اندیش در راستای گسترده کردن چتر حمایت از جامعه هدف بهزیستی آمل ، ادامه داد : در شهرستان آمل بیش از 7 هزار معلول در تمام قسمت ها وجود دارد که خوشبختانه با درایت و همت خیرین خوشنام آملی  اقدامات خوبی تاکنون صورت گرفته است .

سرکار خانم اسفندیاریان عنوان داشت: قطعاً این اقدام خداپسندانه شما برای کسانی که نگاه و امیدشان به دستان پرمهرتان می باشد، اجر اخروی خواهد داشت و دعای خیر این عزیزان بدرقه شما و خانواده محترمتان خواهد بود .

مهندس حسام اردشیر بانی محب در سال 1398 در گفتگوی اختصاصی، با اشاره به اهداف این مجمع در راستای گردهم آوردن و تجمیع موسسات خیریه بزرگ وکوچک در شهرستان آمل در قالب چند خیریه با زمینه فعالیت تخصصی  اظهار داشتند:

محب با تأسی از سیره انبیاء الهی و ائمه معصومین و در راستای
دغدغه های شهروندان نیک اندیش جهت شناسایی و مساعدت به خانواده های آبرومند و آسیب دیده جامعه با حفظ کرامت ایشان و با تدبیر فرماندار محترم و دلسوز شهرستان آمل مبنی بر تجمیع کمک هایخرد و کلان فردی و گروهی خیرین در قالب حمایت از بهزیستی به منظور هدفمند نمودن فعالیت های نیکوکاران عزیز بصورت سازمان یافته و منسجم تر، با عزمی راسخ و اراده ای مشترک ، با حضور افراد خیّر و خداجوی تشکیل گردید .

 بانی محب اشاره کرد : مردم باید بدانند پولی که به خیریه های مختلف  می دهند برای چه کارهایی خرج می شود و به دست چه کسانی می رسد و صرف بازکردن چه گره ای از مشکلات مردم می شود .

مهندس اردشیر  همچنین با اشاره به امضاء تفاهم نامه همکاری این مجمع با بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی شمال خاطر نشان کرد : این اولین گام مجمع محب در راستای توجه به امر سلامت و پیگیری امور درمانی افراد تحت پوشش می باشد و امیدواریم که با حمایت مسئولین عزیز و نیکوکاران نیک اندیش ، اقدامات خوبی با همدلی ارائه دهندگان خدمات و عرضه کنندگان اقلام،به آبرومندان نیازمند ارائه شود . انشاا...

مهندس اردشیر  همچنین اهم اهداف مجمع حمایتی بهزیستی (محب) را بدین شرح بیان نمودند:

1- شناسایی نیازمندان واقعی که از حمایت سایر موسسات خیریه بی نصیب مانده ا ند در راستای ارائه خدمات مطلوب به این قشر آبرومند

  2- جلوگیری از موازی کاری موسسات خیریه مختلف در ارائه خدمات مشابه نظیر خدمات درمانی ، پرداخت وام ، ارائه پکیچ تحصیلی ، تهیه جهیزه ، اطعام و...

 3- اعطای بسته های حمایتی به خانواده های آبرومندی که تحت پوشش موسسات خیریه نیستند و اشتراک گذاری اسامی مددجویان جهت عدم تخصیص مزایا به بعضی از افراد که از چندین موسسه خدمات دریافت می کنند

 4- راه اندازی سامانه الکترونیک متمرکز و نظارت مستمر به منظور جلوگیری از سوء استفاده برخی افراد

 5- ایجاد وفاق و همدلی بین موسسات خیریه درراستای برنامه ریزی ، تصمیم گیری و ارائه خدمات بهینه  به آبرومندان

 6- ایجاد مشاغل ساده وکوچک خانگی ویا کارگاهی کوچک برای بانوان سرپرست خانواده جهت حفظ شان افراد و درآمد مستمر مثل آشپزی ، آماده سازی وبسته بندی مواد غذائی ، خیاطی و....

7- پیداکردن کار و یا کار آفرینی برای افراد سرپرست خانواده از طریق ایجاد کارگاههای کوچک

وی درپایان تاکید کرد : این اهداف محقق نمی شود مگر با خواست خداوند و تجمیع موسسات خیریه درراستای منسجم تر نمودن وتخصصی شدن خدمات رسانی موسسات به گونه ای که هر موسسه یک نوع حمایت را عهده دار شود .

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1206963
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.