به گزارش خبرنگار ایرنا ، احمدحسین زادگان شنبه شب در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور برگزار شد ، افزود : آنجایی که به دلیل محدودیت های زیست محیطی از داشتن صنایع مادر محروم هستیم ، باید به صنعت گردشگری ، کشاورزی و صنایع تبدیلی کشاورزی توجه ویژه شود.
مازندران با تولید بیش از هفت میلیون تن انواع محصولات کشاورزی حدود 11درصد ارزش افزوده کشاورزی کشور را به خود اختصاص دارد.
استاندار مازندران اظهار داشت: زیرساخت های اقتصادی خوبی نظیر سه بندر هم در استان به برکت انقلاب اسلامی ایجاد شده است و سعی کردیم بر اساس مزیت های موجود ، به دنبال استفاده از ظرفیت های استان نظیر فرودگاهها و بنادر باشیم.
وی با اشاره به اینکه ایجاد منطقه آزاد شروع خوبی برای رونق اقتصادی استان مازندران است ، ادامه داد : تلاش می کنیم با رایزنی های ملی صنایع پتروشیمی و فولاد را در استان راه اندازی کنیم.
استاندار مازندران گفت : تولیداتی در تراز ملی در استان وجود دارد که در برخی مواقع همین که کاری به تولیدکننده نداشته باشیم و مانع آنها نباشیم، مفید است.
وی با بیان اینکه راه اندازی واحدهای راکد و تملیک شده از سوی بانک ها در راستای رونق تولید در دستور کار استان قرار دارد، اظهار داشت: پیگیری امور فعالان اقتصادی را منوط به ملاقات های عمومی نکرده ایم و در زمان های مختلف پیگیر مسایل و مشکلات آنان هستیم.
حسین زادگان گفت: در پیگیری امور تولیدکنندگان بانک های خصوصی همکاری لازم را ندارند و مجبور می شویم که مصوبات خاص جهت حمایت از تولیدکنندگان صادر کنیم.
استاندار مازندران در خصوص برخی واحدهای بزرگ و قدیمی استان نیز گفت: نساجی مازندران ، نساجی قائمشهر و شرکت چوب و کاغذ به هر دلیلی به خاطر تزریق بیش از نیاز نیروی کار در دولت های مختلف به شرایط بدی رسیده اند و چوب و کاغذ مازندران به جایی رسیده که فقط بتواند خود را اداره کند و مشکلات نساجی را نیز در سطح ملی در حال پیگیری هستیم.
حسین زادگان تاکید کرد: تحول در تولید و رونق آن نیازمند عزم و همت همه دستگاه ها، نهادها و بانک هاست و هر کسی باید برای تحقق رونق تولید نقشش را بدرستی ایفا کند.
به گزارش ایرنا با حضور بابک دین پرست معاون اقتصادی وزیر کشور و احمد حسین زادگان استاندار مازندران مشکلات سه واحد تولیدی واقع در شهرک صنعتی بشل در سوادکوه شمالی با موضوعات تامین زمین، معوقات بانکی و سرمایه در گردش، تغییر ساعت پیک مصرف برای واحدهای تولیدی، سیاست های ارزی و تعرفه مصرف گاز برای واحدهای فولادی، مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ شد. ‎
6990/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.