اگر چه برخی رسانه ها افراد متعددی از جمله شهردار کیاسر و یا شهرداران مناطق و حتی سرپرست فعلی شهرداری ساری را که همزمان سمت معاونت شهرسازی و معماری این شهر بر عهده دارد به عنوان گزینه مطرح کرده اند ، ولی بررسی های خبرنگار ایرنا نشان می دهد که اعضای شورا به هیچ یک از این گزینه ها نظر ندارند.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر ساری به خبرنگار ما گفته است که اعضای شورا در حال حاضر هیچ گزینه ای جز 2 عضو کنونی این شورا را برای تصدی شهرداری مد نظر ندارند و اکنون نیز در حال بررسی کارنامه و برنامه این دو عضو برای تصدی شهرداری ساری هستند.
مهدی عبوری شهردار سابق ساری که حدود 81 ماه در این سمت قرار داشت ، 25 اسفند ماه سال گذشته به دنبال پیشنهاد وزیر راه و شهرسازی که یک دوره 13 ماهه نیز استاندار مازندران بود ، از سمتش استعفا کرد و اکنون به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع محمد اسلامی در وزارت راه و شهرسازی انجام وظیفه می کند.
اعضای شورای شهر ساری هم در نشست علنی 31 فروردین ماه امسال با استعفای عبوری موافقت و همزمان فرزانه را به عنوان سرپرست انتخاب کردند.
شهر ساری طبق سرشماری سال 95 حدود 430 هزار نفر جمعیت دارد و بزرگ ترین شهر مازندران از بین 58 شهر استان به شمار می رود.
شورای اسلامی شهر ساری هم 9 عضو دارد.
** عشوری یا نجاریان ؟
نایب رئیس شورای اسلامی شهر ساری که از او به عنوان تنها عضو پیگیر انتخاب شهردار در شورا نام برده می شود ، روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا گفت : در شرایط فعلی تنها 2 گزینه اصلی برای انتخاب شهردار از سوی اعضاء مطرح شدند که هر دو نفرشان عضو شورای شهر هستند.
علی اکبر زلیکانی از اسفندیار عشوری منتقد سرسخت مهدی عبوری به عنوان مطرح ترین گزینه یاد کرد و افزود : گزینه دیگر اعضای شورا هم سعید نجاریان است.
وی گفت : در نشست هفته جاری هیات رئیسه پنج نفره شورای اسلامی شهر ساری نام این دو گزینه مطرح می شود و در صورت تایید در صحن شورا مطرح خواهند شد.
زلیکانی افزود : توافقی که اعضای شورای اسلامی شهر دارند این است که هر فردی که به عنوان شهردار ساری انتخاب می شود مورد حمایت اعضای 9 نفره شوراست تا بتواند کار مدیریت شهری را با پشتوانه تمام اعضاء پیش ببرد.
وی در مورد مطرح شدن اسامی برخی افراد دیگر برای تصدی شهرداری ساری در بعضی رسانه ها هم گفت : اسامی افراد برای گزینه شهرداری ساری باید از سوی اعضای شورای اسلامی شهر مطرح شود که تاکنون به جز دو عضو شورا نام هیچ فرد دیگری مطرح نشده است.
زلیکانی اظهار داشت : شاید این افراد در پی رفتن آقای عبوری به وزارت راه و شهرسازی و خالی شدن پست شهرداری ساری ، برای در اختیار گرفتن این سمت اعلام آمادگی کرده باشند و اسامی خود را به عنوان داوطلب به اعضاء داده باشند ، ولی تاکنون به صورت علنی در این باره صحبتی نشده است.
وی در مورد قرار گرفتن نام سرپرست فعلی شهرداری ساری در بین گزینه ها هم توضیح داد : شاید نام ایشان نیز از سوی برخی از اعضاء مطرح شود ، ولی تمرکز بر روی همان دو عضو شوراست .
** اسفندیار عشوری سوادکوهی
اسفندیار عشوری سوادکوهی منتقدترین عضو شورای اسلامی شهر ساری در قبال عملکرد شهردار سابق محسوب می شود و همواره در نشست های علنی و غیر علنی شورا نیز این رویه را دنبال می کرد. یکی از مهم ترین انتقادات عشوری از عبوری ، عدم پاسخگویی شهردار نسبت به عملکردش بود.
عشوری متولد 1345 روستای سنگده بخش دودانگه ساری است. او دانش آموخته کارشناسی و کارشناسی ارشد عمران است و علاوه بر سابقه سه دوره ای در شورای اسلامی شهر ساری ، در دوره اصلاحات مدیرکل راه و ترابری مازندران بود.
وی در دوره پنجم شورای اسلامی شهر ساری به همراه سه نفر دیگر از اعضای 9 نفره این شورا از بین فهرست ائتلاف اصلاح طلبان و اعتدالگرایان به شورا راه یافت و همزمان دبیر حزب کارگزاران سازندگی مازندران است و در شورای مرکزی این حزب نیز عضویت دارد.
** سعید نجاریان
عباس (سعید) نجاریان ساروی فرزند محمد و متولد سال 1353 دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد در رشته مهندسی صنایع و دانشجوی دوره دکترای رشته مدیریت است. وی پیش از عضویت در دوره چهارم شورای اسلامی شهر ساری ، کارمند اداره کل نوسازی مدارس بود و مدیریت امور اداری و مالی این اداره کل را بر عهده داشت.
نجاریان همچنین مدیرعامل باشگاه فوتسال شهروند ساری و رئیس هیات فوتبال این شهر است . عضویت در هیات رئیسه فوتسال فدراسیون فوتبال ایران هم از دیگر سوابق ورزشی وی محسوب می شود.
6982/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.